11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSăceanu: Craiova suferă după Universitatea

Săceanu: Craiova suferă după Universitatea

Mijlocaşul craiovean şi-a rezolvat situaţia cu ALRO Slatina şi a dat curs ofertei venite de la Damila Măciuca.
El regretă că oraşul Craiova va rămâne şi anul acesta fără fotbal.

Fotbalistul craiovean Robert Săceanu a reuşit într-un final să-şi rezolve situaţia de la ALRO Slatina, la sfârşitul săptămânii trecute reziliindu-şi contractul cu gruparea de la malul Oltului, iar acum este gata pentru o nouă provocare, nou-promovata Damila Măciuca.
„Abia mi-am reziliat contractul cu Slatina. Eu ştiam că se va continua pe ALRO şi nu pe FC Olt şi puteam să rămân, dar ce rost avea dacă nu eram dorit la echipă? Asta e, mi-a lăsat un gust amar toată situaţia, pentru că eu am venit de la Gloria Bistriţa pentru că mi s-a părut un proiect viabil… Una am discutat, alta s-a făcut. Să fie sănătoşi şi să realizeze ce şi-au propus, nu le port ranchiună“, a spus mijlocaşul de 29 de ani. „E bine că mi s-a clarificat situaţia şi acum pot trece mai departe. De la începutul săptămânii mă pregătesc cu Damila Măciuca, unde am găsit un colectiv tânăr şi un antrenor ambiţios. Nu cred că o să fie probleme cu acomodarea, pentru că eu sunt sociabil. În plus, mai sunt acolo doi băieţi cu care am mai jucat, Edi Stoica şi Melcea. O să semnez pe un an şi sper să facem o treabă bună“, a punctat Robert Săceanu.

Îi e dor de atmosfera de pe „Oblemenco“

Crescut în spiritul Universităţii Craiova, Robert Săceanu regretă faptul că Bănia nu va avea nici anul acesta fotbal, fiind convins că lucrurile vor rămâne ca şi până acum chiar dacă perioada de înscriere s-a prelungit până pe 20 august. „Gatuso“, care a făcut parte din proiectul lui Cătălin Crăciunescu, a afirmat că era bine totuşi să apară FC Viitorul Craiova şi nu înţelege poziţia autorităţilor.
„Mi-ar fi plăcut să rămân acasă, să joc pentru Craiova, dar, din păcate, nu s-a materializat nimic cu FC Viitorul Craiova. Deşi s-a prelungit perioada de înscrieri, nu cred că doamna primar îşi va schimba opţiunea şi va da locul oferit de FRF. Am văzut şi atitudinea suporterilor, care nu au îmbrăţişat ideea înfiinţării unei alte echipe, deci trebuie să mergem mai departe… Craiova suferă după Universitatea, asta e clar. Şi eu sunt suporter Universitatea, dar poate că era bine să mai apară o echipă pe lângă ea. Nu cred că Universitatea va reveni anul acesta în fotbal şi e mare păcat. Am înţeles că se doreşte în viitor, dar până atunci… Un oraş atât de mare, cu tradiţie în fotbal, şi să nu aibă echipă e greu de crezut, dar totuşi este adevărat. Dacă s-ar face echipă la Craiova şi m-ar chema cineva, nu aş ezita nici un moment să vin, Universitatea are un loc aparte în sufletul meu. Cred că «Oblemenco» ar fi arhiplin la prima partidă. Ce atmosferă era odată…“, a încheiat Robert Săceanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS