12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDogaru, aproape de Severin

Dogaru, aproape de Severin

Renunţarea la Bozidar Cosic şi înlocuirea acestuia cu Alex Dandea în centrul apărării nu s-a dovedit o mişcare prea bună pentru CS Turnu Severin, care a încasat patru goluri în două meciuri disputate în Liga I. Antrenorii olteni au început să caute soluţii pentru defensivă şi au decis să-l mai vadă o dată la lucru pe Nicu Dogaru, fotbalist care activează în Liga a IV-a Dolj, la FC Leamna, după ce în iarnă nu i-a convins pe deplin.
„Tocmai am vorbit cu domnul Bondrea şi domnul Vali David şi a rămas să vin săptămâna viitoare la Severin, să mă mai vadă o dată într-un amical. Le-am spus că sunt puţin în urmă cu pregătirea, dar că recuperez şi sper să rămân la Severin. În iarnă mi s-a spus că sunt mulţumiţi de mine, dar că rămân în atenţia lor şi iată că acum mă cheamă din nou“, a spus fundaşul de 23 de ani, pentru GdS.
„Este un băiat foarte bun, talentat, muncitor, căruia îi lipseşte şansa. Sper să convingă acum la Severin, pentru că merită să joace la un nivel înalt la calităţile pe care le are. El a fost dezamăgit după ce a dat probe în iarnă şi nu a rămas, iar în vara asta a primit o ofertă de muncă în Germania şi este tentat să-i dea curs, de asta e puţin în urmă cu pregătirea fizică. Eu i-am spus să meargă la Severin, pentru că este şansa lui să se afirme“, a spus antrenorul echipei FC Leamna, Nicuşor Bălan, pentru GdS.
Oficialii severineni urma să poarte discuţii şi cu Alexandre Durimel (22 de ani), francezul care în sezonul trecut a retrogradat cu Amiens din Ligue 2 fiind aşteptat ieri-seară la malul Dunării, dar şi cu bosniacul Enes Sipovic. Fundaşul de 21 de ani, aflat în continuare sub contract cu Oţelul Galaţi, a jucat sezonul trecut, sub formă de împrumut, la Petrolul Ploieşti (tur) şi Farul Constanţa (retur).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS