3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrina: Ne dorim o echipă de Liga I

Prina: Ne dorim o echipă de Liga I

Autorităţile locale din Slatina nu au renunţat la gândul de a avea echipa de fotbal pe prima scenă a ţării, chiar dacă omogenitatea lotului celor de la FC Olt a avut serios de suferit în această vară, când au primit jumătate dintre fotbaliştii defunctei ALRO. Viceprimarul oraşului de pe malul Oltului, Minel Prina, a afirmat, la Olt TV, că se vor aloca bani frumoşi pentru îmbunătăţirea infrastructurii, arena „1 Mai“ urmând să fie adusă la standardele Ligii I. „Noi ne dorim prin acest proiect, în primul rând, să reducem cheltuielile, care au fost destul de ridicate cel puţin în ultimii doi ani, când am avut obiectiv promovarea. O parte din bani, noi, Consiliul Judeţean şi Consiliul Local, o să-i băgăm în această echipă, dar o să-i băgăm şi în infrastructură. Ne dorim să avem o echipă de Liga I, atunci când se va forma baza, dar şi spectatorii să vină să stea într-un stadion cochet, de ce nu ca acela de la Turnu Severin“, a spus Minel Prina.
FC Olt Slatina a început prost seria meciurilor amicale ale verii. Echipa pregătită de Dan Oprescu nu s-a putut impune miercuri seară în faţa celor de la Pirelli, o formaţie alcătuită din jucători amatori, partida disputată la Piatra Olt încheindu-se cu scorul de 0-0. „Nu poţi să fii mulţumit după trei zile de antrenamente şi la modul cum s-a desfăşurat jocul. Am încercat să urmăresc jucătorii pe care îi cunosc mai puţin, să vedem ce potenţial au tinerii pe care îi avem și dacă pot să facă pasul spre Liga a II-a“, a spus antrenorul alb-vişiniilor, Dan Oprescu, a cărui echipă a fost formată numai din jucătorii veniţi în probe.
Următorul amical pe care îl va susţine FC Olt Slatina va avea loc mâine dimineaţă, de la ora 10.30, pe stadionul „Oltenia“ de la Işalniţa, adversară fiindu-i divizionara C, CS Apa Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS