17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportÎn vizită la Cluj Arena?

În vizită la Cluj Arena?

Liga I
„U“ Cluj – Pandurii Târgu Jiu
Stadion „Cluj Arena“, sâmbătă, ora 17.00 (Digi Sport 1).
„U“ Cluj: Bornescu – D. Popa, Pepe, Szukala, Mendy – Cojocnean, Hoban, Boştină, Grozav – M. Cristescu – Tony.
Antrenor: Claudiu Niculescu.
Pandurii: Mingote – Unguruşan, Cardoso, Rada, Vlad – Voiculeţ, Nistor, Cristea – Lemnaru, Batin, Ibeh.
Antrenor: Petre Grigoraş.

Pandurii Târgu Jiu testează invincibilitatea lui Claudiu Niculescu pe banca „şepcilor roşii“ cu o echipă improvizată

Pandurii nu-şi pune mari speranţe pe terenul unei echipe pe val. „U“ Cluj nu a pierdut cu Claudiu Niculescu pe bancă, astfel că jocul următor, cu Sportul, de la Târgu Jiu, pare mai important pentru gorjeni. Incerţii Pintilii şi Maxim vor fi, probabil, menajaţi, iar pe Cluj Arena vor avea şanse şi jucători mai puţin utilizaţi. Grigoraş încearcă să-şi dea seama pe cine se poate baza în perioada grea care urmează. „Surprize cred că vor fi în primul «unsprezece» pentru meciul cu «U» Cluj, mai ales în perspectiva partidei cu Sportul. Aşa că vom da şanse şi altor jucători pentru că trebuie să vedem pe cine putem conta cu adevărat în perioada următoare. În afara problemelor medicale, la această oră avem opt jucători la limita suspendării pentru cumul de cartonaşe galbene. Vom încerca să folosim un nucleu de 15-16 jucători pentru fiecare meci, mai avem de tras pentru a aduna punctele necesare îndeplinirii obiectivului. Şi aici cred că ne mai trebuie minimum şase puncte, în condiţiile în care avem în faţă un program infernal: şapte meciuri în 21 de zile. Avem sâmbătă cu «U» Cluj şi marţi cu Sportul, apoi vine acea serie extrem de grea de trei meciuri cu granzii. De aceea trebuie să fim precauţi şi să nu forţăm cu unii dintre jucătorii noştri cheie. Dacă aş şti sigur că o să câştigăm la Cluj, atunci chiar aş risca totul, dar nu ştim…“, a explicat Grigoraş.

Meci deschis

Jocul de pe Cluj Arena pare deschis oricărui rezultat. Şi Pandurii, şi „U“ Cluj sunt preocupate de atac, iar rezultatul este imprevizibil. „Şepcile roşii“ au însă prima şansă, fiind echipa mai în formă. „Statistica nu poate să dea decât un favorit şi un out-sider, nu şi un rezultat sigur. Ştiu că în ultima vreme am jucat foarte bine cu «U» Cluj şi am obţinut rezultate pozitive, dar meciul de sâmbătă va fi cu totul diferit. Noi sigur vom încerca să scoatem ceva, chiar dacă vom avea una-două absenţe importante, pentru că sunt convins că avem jucători în lot care îi pot suplini pe alţii. Deci, nu ne ducem la Cluj ca mielul la tăiere, este clar că ei au prima şansă, sunt neînvinşi de şapte etape, dar putem merge deschişi, să jucăm fără presiune. Şi, în plus, sigur va fi un meci foarte deschis, stilul celor două echipe poate aduce orice rezultat“, a anticipat Grig.
Statistica este favorabilă oltenilor. „U“ Cluj nu a obţinut nici o victorie în Liga 1 contra pandurilor. În duelurile directe, trei jocuri, din care două la Cluj, s-au încheiat la egalitate, iar două partide au fost câştigate de Pandurii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS