11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii vor să le ia faţa arădenilor

Găzarii vor să le ia faţa arădenilor

Formaţia olteană Gaz Metan Severin dispută sâmbătă, de la ora 11.00, un meci extrem de important în privinţa configuraţiei clasamentului Ligii a II-a, seria 2. Elevii lui Marian Bondrea vor primi vizita arădenilor de la UTA, principala contracandidată a găzarilor pentru locul trei, poziţie care ar putea duce în Liga I la finele acestui an competiţional, graţie problemelor de licenţiere a Timişoarei (locul doi).
„Este un meci important cu UTA, dar, de fapt, pentru noi toate sunt importante de acum. Nu există diferenţe pentru modul de abordare al partidelor, tratăm la fel pe toată lumea. Sper ca atitudinea echipei să fie chiar mai bună decât asta, cu Gloria Bistriţa. Sper să câştigăm şi toată lumea să fie mulţumită“, a spus Marian Bondrea. „Dacă avem forţa să terminăm pe locul trei? E greu de prevăzut, ne bazăm pe un lot destul de restrâns, trebuie să găsim soluţii, să improvizăm la fiecare etapă. Eu ştiu… Bine ar fi ca Dumnezeu să ne dea inspiraţie şi puterea să mergem până la capăt. Sigur că este presiune, deja a devenit o obsesie locul trei, deşi nu e sigur că-ţi aduce promovarea, dar în acelaşi timp poate o ambiţie dintr-asta mehedinţeană să ne ducă la îndeplinirea acestui obiectiv. Eu sunt optimist“, a completat Marian Bondrea, care nu va putea miza nici în această confruntare pe Patrian Trifu, Bozidar Cosic, Ionuţ Mitroi (toţi trei accidentaţi) şi Milan Mitic (suspendat).

CSM Vâlcea, FC Olt şi ALRO, obligate
să câştige

Nici celelalte trei formaţii oltene nu au misiuni mai uşoare. CSM Vâlcea va întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, în Zăvoi, pe Juventus Bucureşti, oltenii fiind obligaţi să câştige acest derbi al suferinţei, dacă vor să rămână în eşalonul secund. Tot trei puncte şi-a propus şi FC Olt Slatina pentru partida de la ora 16.00 (Dolce Sport 2), de la Piatra Olt, pe care elevii lui Dan Oprescu o vor susţine în compania Chindiei Târgovişte, grupare aflată în cursa pentru ultimul loc de pe podium.
Alt meci important se va disputa duminică, de la ora 11.00, pe stadionul „1 Mai“ din Slatina, ALRO având-o adversară pe mult mai modesta Mureşul Deva. Partida se anunţă deschisă oricărui rezultat, întrucât oaspeţii au „cuţitul la os“ şi vor face tot posibilul să obţină un rezultat pozitiv. În tot acest timp, elevii lui Sorin Cârţu şi George Biţă nu îşi mai permit nici un pas greşit până la final, dacă nu cumva s-au resemnat în privinţa ocupării poziţiei a treia în clasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS