11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFinală pentru Europa

Finală pentru Europa

Energia Pandurii Târgu Jiu are şansa să reintre în lupta pentru cupele europene. Aflată la două puncte de locul 4, trupa lui Liviu Andrieş trebuie să învingă sâmbătă, acasă, de la ora 18.00, contracandidata HC Caraş Severin, joc din etapa a 23-a a Ligii Naţionale de handbal masculin pentru a spera în continuare. Prin prisma ultimelor rezultate dintre cele două formaţii, oaspeţii pornesc cu prima şansă. „Este un meci greu, ne despart două puncte de Reşiţa. Ne-au cam fost naşi în ultimul timp. Trebuie să jucăm atent şi agresiv pentru a câştiga acest meci. Locul 4! Avem etape foarte grele, luăm meci cu meci şi vedem ce se întâmplă“, a declarat Liviu Andrieş.
Liga Naţională mai programează patru etape, iar Energia are un program infernal, cu HC Caraş Severin şi Dinamo, acasă, respectiv HC Odorhei şi Bucovina Suceava, în deplasare, astfel că şansele de clasare pe un loc european sunt reduse.
Gorjenii nu pot conta pe Ionuţ Mazilu, Enache şi Mocanu, toţi accidentanţi, iar Mledenciu este incert. „Şansele sunt de 50-50%. Totul depinde de forma de moment, de accidentările de la fiecare echipă şi de motivaţia fiecărei formaţii. Şi Reşiţa are jucători buni, care sunt accidentaţi. Şi noi avem probleme, Enache şi Mocanu sunt accidentaţi, iar Mazilu nu va mai juca până la finalul campionatului. Nici Mledenciu nu este 100% refăcut“, a mai spus Andrieş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS