8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎncepe greul pentru Pandurii!

Începe greul pentru Pandurii!

În mai puţin de o lună, Liga 1 îşi va stabili ierarhia sezonului 2011-2012. Pandurii ţinteşte un loc în primele zece, iar reuşita depinde de ultimele rezultate. Programul comprimat din final nu este favorabil echipelor cu loturi subţiri, intervenind accidentări, suspendări plus oboseala. Staff-ul tehnic al pandurilor nu se teme de programul dens de jocuri. „Vine o perioadă foarte grea, acum se văd echipele cu lot echilibrat. Noi nu vom suferi din acest punct de vedere, avem un lot de 16-17 jucători care pot intra oricând în primul «unsprezece». Jucătorii se vor concentra pentru că urmează o perioadă foarte grea şi sunt convinşi că numai având o atitudine serioasă vom termina în primele opt locuri“, a afirmat secundul echipei Pandurii, Marian Dinu.
Gorjenii au mulţi fotbalişti la limita suspendării, iar alţii cu probleme medicale. Pintilii şi Maxim sunt incerţi pentru jocul de la Cluj, iar forţarea lor ar putea fi echivalentă cu ratarea întregului sezon. Viera este suspendat, astfel că se anunţă un joc dificil pe Cluj Arena. „E un meci ca oricare altul. Chiar dacă nu am reuşit un rezultat pozitiv la Mediaş, a fost un meci tratat serios. Suntem într-o perioadă ceva mai delicată, avem mulţi jucători la limita suspendării. Vom încerca să obţinem un rezultat pozitiv, clasamentul s-a strâns la mijloc. Avem o diferenţă de şase puncte faţă de Ceahlăul, iar parcursul pe care îl avem nu este uşor. Ne interesează meciul de la Cluj, dar importante sunt şi celelalte jocuri“, a mai declarat Dinu

Roberto Dumitru,
la Under 19

Extrema pandurilor, Roberto Dumitru, va rata jocul cu „U“ Cluj, fiind convocat la naţionala Under 19 a României. Dumitru se va prezenta sâmbătă, la Centrul Naţional de la Mogoşoaia, sub comanda lui Ovidiu Stângă pentru o „dublă“ amicală cu Israel. „E bine pentru el deoarece va câştiga experienţă internaţională. A avut nevoie de jocuri, l-am lăsat la echipa a doua şi de aceea nu a mai fost luat în lotul echipei mari. Are calităţi şi vrem să profităm de lucrul acesta. Are viteză de reacţie şi deplasare foarte bună. Torje aşa s-a impus la Liga 1, a fost forţat, şi toţi au avut de câştigat“, a spus secundul pandurilor, Marian Dinu.

Ibeh nu poate juca
un meci

Oamenii de gol ai pandurilor s-au văzut în ultimele două etape, atât Ibeh, cât şi Lemnaru trecându-şi în cont câte un gol cu FCM Târgu Mureş şi Gaz Metan Mediaş. Tehnicienii pandurilor îi aşteaptă la rampă şi pe ceilalţi jucători de atac. „Ne bucură faptul că atacanţii au început să dea goluri. Sperăm ca şi Batin să iasă din această pasă, aşteptăm şi de la Maxim mai mult“, a susţinut Marin Dinu. Nigerianul John Ibeh suferă, în continuare, din punct de vedere fizic şi nu poate faţă unui joc întreg. „Ibeh nu poate juca 90 de minute, dar 65-70 de minute e la potenţial maxim. Asta trebuie să înţeleagă şi el. Perioada de inactivitate de la Oţelul şi-au spus cuvântul, nu a avut timp să-şi revină fizic. Are capacitatea de a-şi reveni“, a explicat Dinu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS