10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBătaie de cap pentru Grig

Bătaie de cap pentru Grig

Cu lotul aproape complet, Petre Grigoraş are „probleme“ în a alege titularii pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş

Situaţie nemaiîntâlnită la Pandurii în acest an. Petre Grigoraş are la dispoziţie, pentru jocul cu Gaz Metan Mediaş, lotul complet, cu excepţia mai vechilor accidentaţi Băcilă şi Pleaşcă. Deşi au opt jucători la limita suspendării, băieţii lui Grigoraş s-au abţinut să încaseze cartonaşe galbene în victoria cu FCM Târgu Mureş (2-0). Adrian Rusu a fost recuperat şi, cel mai probabil, va reveni cu „U“ Cluj. În schimb, Băcilă şi Pleaşcă nu vor fi apţi decât din sezonul viitor. „Suntem în grafic cu toţi jucătorii. Nu avem nici un suspendat, ceea ce cred că e prima dată în retur. E bine că nu am luat nici un galben în ultima partidă, se ştie că avem opt jucători la limita suspendării şi sunt convins că va veni şi clipa când va trebui să jucăm în minus cu trei-patru jucători. Vor fi mai multe soluţii şi pe bancă şi, bineînţeles, va trebui să aleg un prim unsprezece din mai mulţi. Înainte îmi era destul de uşor. Îmi lipseau doi-trei şi echipa se făcea cam singură. Acum vor fi ceva probleme până stabilesc pe cine introduc titular“, a spus Grigoraş.

Barca e numai una

Pandurii utilizează acelaşi sistem de joc ca FC Barcelona, 4-3-3, şi acelaşi joc de posesie, însă Petre Grigoraş nu acceptă comparaţia cu echipa catalană. Fan Barcelona, Grig crede că spaniolii sunt unici. „Cu mici excepţii, echipa a reuşit să facă un joc de posesie foarte bun. Dacă nu mă înşel, suntem pe primul loc în ţară. Lucrul acesta trebuie să ne bucure şi dacă se vor finaliza aceste faze şi cu goluri cu atât mai bine. Nu vreau să fac comparaţii cu Barcelona. Suntem departe de ei. Nu există comparaţie, nu există nici un fel de unitate de măsură între ceea ce joacă Barcelona şi ce jucăm noi. Încercăm la scara 1: 10.000 să copiem lucrul acesta, dar ceea ce joacă ei e de pe altă planetă“, a spus Grigoraş.
„El Clasico“, duelul de sâmbătă dintre FC Barcelona şi Real Madrid, suscită interes şi rivalităţi şi în vestiarul gorjenilor. Căpitanul pandurilor, Mihai Pintilii, s-a săturat de Barca şi vrea să câştige Realul titlul. „Aş vrea ca Realul să câştige campionatul, au jucat şi mai bine şi e şi mai interesant campionatul.
Ne-am plictisit să câştige Barca totul. Şi Alex Grigoraş ţine cu Real. Deci e o dispută în familie. Unii ţin cu Real, alţii cu Barca, ne mai contrăm şi noi în vestiar, sunt duelurile mai tari la miuţă“, a spus Pintilii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS