21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie ori eliminare

Victorie ori eliminare

Energia Rovinari este obligată să câştige jocul de astăzi, de la Târgu Jiu, cu Gaz Metan Mediaş, pentru a nu fi eliminată din play-off

Gaz Metan Mediaş i-a administrat două înfrângeri Energiei Rovinari, scor 84-69, respectiv 86-71, pe teren propriu, şi conduce cu scorul general de 2-0 în primul tur al play-off-ului Diviziei A de baschet masculin. Dacă în primul meci diferenţa a fost făcută sub panou, în cel de-al doilea, experienţa superioară a gazdelor şi banca de rezerve mai lungă şi mai valoroasă au contat decisiv. „Spre deosebire de primul meci, am făcut un joc mult mai bun, chiar am sperat că-i vom surprinde în a doua partidă şi, timp de trei sferturi, am jucat foarte bine. După aceste 30 de minute am avut prea multe turnoveruri. Echipa din Mediaş s-a bazat pe experienţă şi, de ceea ce mă temeam cel mai mult, de recuperările lor ofensive, am avut parte în ultimul sfert. Nu sunt supărat. Cu puţină şansă am fi putut obţine un rezultat bun în al doilea meci. Mediaşul a câştigat datorită experienţei în plus pe care o are“, a concluzionat Nikolic pentru sportingorj.ro.

Nikolic, încrezător

Pentru a rămâne în competiţie, Energia este obligată să se impună la Târgu Jiu, astăzi, de la ora 18.00, în cea de-a treia confruntare din play-off cu Gaz Metan Mediaş. Trupa lui Slobodan Nikolic are şanse minime în faţa favoritei la titlu, însă poate spera la revanşă cu ajutorul publicului. „Suntem siguri că putem câştiga primul meci de la Târgu Jiu. Vom juca în faţa propriilor suporteri şi putem împinge Gazul către o primă înfrângere. După aceea, vom vedea ce vom face, dar, deocamdată, nu mă gândesc decât la acest prim meci pentru că avem o şansă de care putem profita“, a declarat Slobodan Nikolic.
Partida va fi oficiată de Gabriel Dima, Alin Roşu şi Liviu Ioniţă. În cazul unei victorii a gazdelor, meciul de mâine va fi condus de aceeaşi brigadă de arbitri. Dacă pierde, Energia va încheia sezonul pe locul 8, iar Gaz Metan Mediaş merge în semifinalele Diviziei A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS