22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportChelsea, pregătită să scufunde Barca

Chelsea, pregătită să scufunde Barca

Formaţia engleză Chelsea Londra va întâlni în această seară, de la ora 21.45 (TVR 1), pe teren propriu, pe FC Barcelona, jocul contând pentru prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Deşi îi respectă pe jucătorii blaugrana, căpitanul britanicilor, John Terry (foto), speră să-l anihileze pe Lionel Messi şi să le arate copiilor săi că argentianul poate fi oprit. „Vreau să le spun copiilor mei că am jucat împotriva lui şi că l-am blocat, atunci când ne vom uita împreună la televizor şi el va juca. Au tricouri cu numele lui pe spate. Îl iubesc, pur şi simplu. Pentru mine el e cel mai bun din istorie. Este incredibil ca jucător, dar şi o persoană foarte plăcută, un omagiu adus sportului. Le are pe toate. E magic. Aş spune că nu poate fi oprit, dar nu e chiar aşa. Dacă lucrăm în echipă îl putem bloca. În trecut am dovedit de ce suntem în stare. Barcelona are capacitatea de a distruge echipe, dar suntem încântaţi că avem şansa să jucăm cu ei. Acum două luni aş fi muşcat mâna cuiva pentru a ajunge în această fază“, a spus John Terry pentru Daily Star, citat de Sport.ro.
Altfel, trupa lui Roberto di Matteo traversează o perioadă bună, albaştrii calificându-se duminică în finala Cupei Ligii, după ce au dispus, pe „Wembley“, cu 5-1, de Tottenham.
De partea cealaltă, antrenorul Barcei, Josep Guardiola, se confruntă cu o problemă în plus faţă de tehnicianul britanicilor, Roberto di Matteo. Pe Messi şi compania îi aşteaptă şi o întâlnire cu Real Madrid (sâmbătă, ora 23.00, Digi Sport 1 – n.r.), care poate decide în mare măsură campionatul, şi lumea vorbeşte mai mult de El Clasico decât de meciul cu Chelsea, ceea ce i-ar putea deconecta de la partida de astăzi, contra albaştrilor. „Nu vreau ca reflectoarele să fie pe El Clasico, acesta ar fi cel mai bun mod de a pierde semifinala cu Chelsea“, a declarat antrenorul Pep Guardiola, conform Mediafax.
Altfel, rivala Barcelonei, Real Madrid, urma să joace ieri seară, după închiderea ediţiei, în Germania, contra formaţiei Bayern Munchen, aceasta fiind, de altfel, prima semifinală a Ligii Campionilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS