22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCârţu şi Irimescu, noii strategi de la ALRO

Cârţu şi Irimescu, noii strategi de la ALRO

Deşi a afirmat în nenumărate rânduri că nu va da curs ofertei venite din partea celor de la ALRO Slatina, Sorin Cârţu a ajuns la un acord cu divizionara secundă, urmând să ocupe funcţia de consilier tehnic. Noul antrenor principal al aluminiştilor este Mircea Irimescu, „secund“ rămânând George Biţă. „Începând de astăzi (ieri – n.r.), domnul Cârţu este consilier tehnic. Se va ocupa de strategie, de echipele de juniori ale clubului şi de prima formaţie. Mircea Irimescu este antrenor principal. Contractul lor este până pe 15 iunie, iar obiectivul este locul trei“, a declarat, pentru Olt TV, preşedintele grupării oltene, Jean Niţulescu.
Noul staff tehnic al aluminiştilor şi-a început activitatea ieri-dimineaţă, pe stadionul „Metalurgistul“, când a avut loc primul antrenament al săptămânii. „Am început munca aici, la Slatina, şi pot spune că sunt mulţumit de ce am găsit. Cunosc aproape tot lotul, mulţi dintre ei jucând la Universitatea Craiova, pe Boroiban îl ştiu că a jucat cu fiu-meu Paul, deci o să ne obişnuim repede unii cu alţii. Şi staff-ul medical a fost la noi, la Craiova… Suntem familiarizaţi cu seria a doua, de asta am şi acceptat, şi cred că ocuparea locului trei este un obiectiv ce poate fi realizat. De altfel, acum ne uitam pe program şi stabileam planul de atac. Sper să facem o treabă bună“, a declarat Mircea Irimescu pentru GdS.
Consilierul tehnic Sorin Cârţu nu a răspuns la telefon şi nici după antrenamentul de ieri-dimineaţă nu a dorit să dea vreo declaraţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS