12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAjutor de la femei

Ajutor de la femei

Oficialii pandurilor fac apel la doamne, domnişoare şi copii să susţină echipa în partida cu FCM Târgu Mureş

Pandurii va disputa meciul cu FCM Târgu Mureş, programat sâmbătă pe „Municipalul“ târgujian, doar cu femei şi copii în tribune, după ce doi spectatori au intrat pe teren în partida cu Steaua (1-1), din etapa a 24-a a Ligii 1. Doamnele, domnişoarele şi copiii sub 14 ani au acces liber, în baza unei invitaţii pe care o pot procura la porţile stadionului. Preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu, speră să vină cât mai mulţi susţinători. „În meciul cu Târgu Mureş ne ispăşim etapa de suspendare. Mă bucur că Federaţia şi Liga au decis ca la meciurile fără spectatori să aibă totuşi acces femeile şi copiii sub 14 ani. Aşteptăm sâmbătă fanii noştri, avem nevoie de spectatori, intrarea va fi liberă“, a făcut apel Pârvulescu.
Pandurii simte ameninţarea echipelor din zona retrogradării, iar pentru a avea linişte în continuare, echipa gorjeană trebuie să câştige cu FCM Târgu Mureş. „Nu ştiu dacă mai putem spune că e vreun meci uşor în Liga 1, mai ales după ce se întâmplă în ultimele etape. Pot să spun că de la începutul returului au fost numai surprize. În acest campionat s-au răsturnat toate calculele, apar rezultate imprevizibile, campionatul s-a strâns foarte mult. Echipele din subsol care în tur nu a aveau nici o şansă să scape acumulează puncte etapă de etapă, şi nu câte un punct, ci câte trei. E un campionat nebun. Pentru noi, jocul de sâmbătă e foarte important. Avem nevoie de cele trei puncte. Vrem victoria pentru a ne îndeplini obiectivul“, a declarat Eugen Pârvulescu.

Grig: Suntem obligaţi să câştigăm

Pandurii evoluează pentru prima dată pe teren propriu fără spectatori. Chiar şi în aceste condiţii, Pandurii este condamnată să câştige. O victorie i-ar scăpa de griji pe olteni şi ar poziţiona echipa foarte bine în lupta pentru o clasare în primele zece locuri. „Jucăm acasă, dar să nu uităm că jucăm fără spectatori. O să vedem câte mămici şi copii or să vină la meci. Înainte, când erau 4-5.000 de spectatori, era foarte bine, erau o susţinere morală pentru noi. Din păcate, trebuie să suferim pentru greşela unuia sau altuia. Cu spectatori, fără spectatori, suntem obligaţi să câştigăm.
Sunt convins că evoluţia de la Ploieşti nu o veţi mai vedea niciodată în acest campionat. 100% vom avea un Paşte fericit dacă vom câştiga jocul cu Târgu Mureş şi putem privi cu încredere şi spre realizarea obiectivului de clasare în primele zece“, a declarat Grigoraş.

Fără fundaş dreapta

Cum Bogdan Unguruşan este suspendat pentru jocul cu Târgu Mureş, Petre Grigoraş nu mai are la dispoziţie nici un fundaş dreapta de meserie. Adrian Rusu, deşi şi-a reluat antrenamentele cu echipa, este încă departe de revenirea pe teren. De Pleaşcă nici nu poate fi vorba, iar Popete nu mai intră în vederile tehnicianului. „Nici nu se pune problema să poată fi folosit Rusu. Chiar dacă se antrenează, mai acuză dureri. Va mai trece ceva timp până va fi apt 100% să joace măcar o repriză“, a spus Grigoraş. Tehnicianul va fi nevoit să improvizeze din nou, Cristea şi Viera fiind soluţiile de criză.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS