8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBăcilă, ignorat de Pandurii

Băcilă, ignorat de Pandurii

Cosmin Băcilă, fotbalistul care şi-a rupt piciorul pentru trupa gorjeană în turul campionatului, a fost uitat de oficiali

Indispensabil în turul campionatului, Cosmin Băcilă nu mai este băgat în seamă de oficialii de la Pandurii. Fotbalistul este din ce în ce mai aproape de revenire după accidentarea teribilă din turul acestui sezon – dublă fractură, de tibie şi peroneu, suferită în partida tur dintre Steaua şi Pandurii (1-2), însă gorjenii nu se grăbesc să-i prelungească angajamentul scadent în această vară. Băcilă merge astăzi la Bucureşti pentru un ultim consult, dar nu ştie ce gânduri au oltenii în privinţa sa. „Deocamdată, nu am semnat nimic. Au fost unele discuţii. Nu ştiu motivul pentru care nu s-a perfectat nimic. Mai am două luni de contract cu Pandurii, apoi voi vedea ce voi face“, a spus Băcilă. Revenit ca manager la Steaua, MM Stoica vrea să-şi respecte promisiunea făcută lui Băcilă în momentul accidentării şi i-a oferit un contract. „Băcilă este un băiat pe care-l apreciez foarte mult încă dinainte de accidentare. După ce se va recupera, va avea întotdeauna un contract pe masă din partea noastră“, a spus Mihai Stoica, la DigiSport 1.

Rusu s-a întors

Fundaşul Adrian Rusu s-a recuperat după accidentarea suferită în primul turneu din Antalya, în această iarnă, şi a reintrat în programul normal al echipei. În schimb, Alexandru Vlad este în continuare indisponibil. „Vlad se va mai antrena separat încă trei zile. Încerc să-l fac apt pentru meciul de duminică, împotriva Astrei“, a spus preparatorul fizic al pandurilor, Gheorghe Avram.
Pe lista indisponibililor s-a adăugat şi portarul Adrian Horvat, bolnav de rubeolă.

Fără spectatori
cu Târgu Mureş?

Comisia de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal va judeca astăzi incidentele de la jocul Pandurii-Steaua, când doi spectatori au fentat vigilenţa forţelor de ordine şi au pătruns pe teren. Cu siguranţă, clubul din Târgu Jiu va primi o amendă consistentă, dar oficialii pandurilor se aşteaptă la măsuri şi mai drastice. Pandurii riscă să joace meciul cu FCM Târgu Mureş, programat înainte de Paşte, cu porţile închise.

Pandurii, maestra revenirilor

Echipa lui Petre Grigoraş a arătat că este puternică psihic şi fizic, reuşind să revină în trei rânduri după ce a fost condusă, cu FC Braşov, Dinamo şi Steaua. Cu Dinamo, pandurii au reuşit să egaleze, deşi erau în inferioritate numerică. „Nu avem psiholog la echipă. Nu pot să spun că nu aş vrea să am unul, dar pur şi simplu nu s-a întâmplat. Nu am nimic împotriva prezenţei unui psiholog la echipă, pentru că, în fotbalul mare, ai nevoie de toate elementele pentru a crea o echipă super, care să câştige. Deocamdată, noi nu am reuşit să facem senzaţie. Am făcut câţiva paşi frumoşi, dar atât. Avem doar o victorie în 2012, dar nici una pe teren propriu“, a comentat tehnicianul la sptfm.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS