11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDedicaţie pentru părinţi

Dedicaţie pentru părinţi

Alexandru Maxim a înscris cel mai important gol al carierei, în remiza cu Steaua, scor 1-1, reuşită dedicată familiei sale

Şcolit la Espanyol Barcelona de la 17 ani, „Max“ a ales Pandurii pentru a-şi relansa cariera, iar evoluţia sa din partida cu Steaua demonstrează că este pe drumul cel bun. În afara golului, Maxim s-a remarcat şi prin câteva artificii tehnice gustate de public. „Nu cred că au fost chestii exagerate, driblingurile au fost modalităţile prin care am crezut că pot să elimin adversarul din joc. Sunt momente în care simţi asta, simţi că îţi poate ieşi“, a explicat Maxim. Însăşi reuşita în poarta lui Stanca a fost o probă de măiestrie. Fotbalistul a dedicat golul familiei. „Probabil a fost golul cel mai important, cel mai frumos, nu?! Sper să nu fie şi ultimul. Dedic golul părinţilor, familiei mele, care m-a sprijinit în momentele grele“, a afirmat Maxim.
„Renaşterea“ sa fotbalistică i-o datorează, în mare măsură, lui Petre Grigoraş, tehnician cu care ar vrea să colaboreze în continuare. „Pe mine mă ajută foarte mult domnul Grigoraş, mi-a redat plăcerea de a juca fotbal.
Mi-ar plăcea foarte mult să colaborez cu el, fie la Pandurii, fie în altă parte. Tuturor ne e teamă să nu plece, a format un grup puternic şi sper ca şi din vară să rămână alături de noi. Vrem ca prin jocurile noastre să-i arătăm că ne dorim să continue alături de noi“, a mai afirmat Maxim cu referire la posibila plecare a lui Grigoraş la Steaua, din vară.
Alex Maxim (21 de ani) a jucat 19 partide în Liga 1 şi a marcat două goluri pentru Pandurii, ambele în retur.

Condescu, supărat
pe Avram

Preşedintele gorjean, Marin Condescu, l-a acuzat pe centralul Marius Avram, care a oficiat în partida cu Steaua, că le-a dat prea uşor cartonaşe galbene jucătorilor lui Petre Grigoraş aflaţi în prag de suspendare pentru a ajuta echipa tatălui său, Astra. „Eu nu înţeleg de ce domnul Crăciunescu l-a delegat la meciul nostru cu Steaua, în contextul în care noi jucăm etapa viitoare cu Astra, echipa unde tatăl său este membru în conducere. După jocul de azi avem suspendaţi patru jucători“, a spus Condescu la Sport.ro. Şeful arbitrilor, Ion Crăciunescu, recunoaşte că delegarea lui Avram a fost inoportună. „Recunosc, nu trebuia să-l trimit la Pandurii-Steaua pe Marius Avram, dar nu am avut soluţii. Trebuie văzut dacă acele patru cartonaşe primite de cei de la Pandurii au fost sau nu corect acordate“, a spus Crăciunescu la Sport.ro.
De fapt, doar Mihai Pintilii va fi suspendat cu Astra, căpitanul pandurilor încasând al nouălea cartonaş galben în acest sezon. „De acum stau la fiecare galben, asta e rău pentru mine“, a comentat Pintilii. Alţi şapte jucători de la Pandurii sunt la limita suspendării: Viera, Cardoso, Nistor, Cristea, Maxim, Batin şi Unguruşan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS