10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStoica, victorios în opt secunde

Stoica, victorios în opt secunde

Eroul Local Kombat, Bogdan Stoica, a reuşit cel mai rapid KO din istoria galelor organizate de Eduard Irimia, învingându-l în mai puţin de opt secunde pe sârbul Andi Djurdjevic în cadrul show-ului „Bodyguardul – Forţe Speciale“ din Sala Sporturilor din Târgu Jiu.
Imediat după primul gong, Bogdan Stoica şi-a făcut KO adversarul cu prima lovitură, un high-kick, în chiar ultimul meci al galei, după ce cu puțin timp înainte, Benny Adegbuyi reuşise o victorie spectaculoasă înainte de limită tot cu un sârb, Srdjan Seles.
Alexandru Nedelcu, Dănuţ Hurduc şi Marian Iordan au câştigat cele trei piramide de patru, în timp ce într-un alt meci, considerat finală la categoria +95 de kilograme, Răzvan Benche a terminat la egalitate cu Mihăiţă Golescu. De loc din Râmnicu Vâlcea, Golescu a reprezentat oraşul Târgu Jiu la această gală. Un alt localnic, Adrian Motorga (foto, şort roşu), asistat în colţ de maestrul Ninel Geică, a disputat finala uneia dintre piramide la +95 de kilograme, dar a pierdut la puncte, scor 1-2, în faţa lui Marian Iordan. „În ring e mai greu decât în stradă“, a concluzionat Motorga, poliţist local în Târgu Jiu.
La final, doi dintre luptătorii cu experienţă în Local Kombat, veteranii Alexandru Nedelcu şi Mihăiţă Golescu, au anunţat că le vor lăsa locul lor din finala de la Timişoara finaliştilor Cristian Ristea, respectiv Răzvan Benche.
În meciul pentru primul titlu de kick-boxing profesionist organizat vreodată în România, sportivul din noul val, Claudiu Bădoi (21 de ani), zis „Prinţul“, a trecut la decizie unanimă de mult mai experimentatul Marius Tiţă. Meciul revanşă va avea loc în luna iunie. Într-un meci al rezervelor, Alexandru Târnaveţchi l-a învins prin KO în prima repriză pe Dragoş Georgescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS