6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFormaţiile oltene din eşalonul secund, condamnate să câştige

Formaţiile oltene din eşalonul secund, condamnate să câştige

Runda a 18-a din Liga a II-a, seria a 2-a, se anunţă extrem de încinsă pentru toate cele patru formaţii oltene.
Angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării, FC Olt Slatina este obligată să nu piardă întâlnirea de sâmbătă, de pe teren propriu, de la ora 11.00 (Dolce Sport 2), cu FC Timişoara, lidera la zi a seriei. „Ţinând cont de ceea ce s-a întâmplat cu Gloria Bistriţa, ne temem de arbitraj. Sperăm să eliminăm greşelile mari pe care le-am făcut până acum şi să avem o atitudine corespunzătoare. Se pot obţine puncte în faţa oricărei echipe, iar moralul este bun“, a declarat antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu.
Şi partida din Zăvoi are aceeaşi însemnătate pentru gazde, CSM Vâlcea urmând să întâlnească, tot de la ora 11.00, pe UTA Arad, o grupare imprevizibilă, „aşezată“ confortabil în clasament (locul 4). „Nu trebuie să le demonstrez nimic utiştilor, ci doar mie şi actualei mele echipe. Pentru asta voi intra pe teren sâmbătă şi sper să obţinem un rezultat bun, deşi UTA, ca ocupantă a locului 4 şi a aspiraţiilor sale, pleacă cu prima şansă. Dar sunt convins că vom da o replică bună şi, până la urmă, cel mai bun o să câştige. Sunt la Vâlcea şi vreau să pun umărul la salvarea echipei de la retrogradare“, a declarat, pentru sportarad.ro, mijlocaşul craiovean Jackie Nicolae, care în turul campionatului a îmbrăcat tricoul arădenilor.
Tot sub presiunea rezultatului va evolua şi ALRO Slatina, care va juca pe stadionul „1 Mai“, de la ora 11.00, împotriva celor de la Unirea Alba Iulia. Cele trei puncte sunt importante atât pentru menţinerea şanselor la ocuparea locului trei al ierarhiei, cât şi pentru antrenorul Daniel Mogoşanu, care în cazul unui insucces ar putea fi înlocuit. „Jucăm cu Alba Iulia, care e la plus doi, e în faţa noastră la adevăr. Noi am fost şi suntem corecţi cu jucătorii şi le cerem şi lor, şi conducerii tehnice să joace şi să se respecte“, a punctat preşedintele aluminiştilor, Jean Niţulescu.
Echipa olteană cel mai bine clasată, Gaz Metan Severin (locul 3), va fi supusă sâmbătă, de la ora 12.30 (Digi Sport 1), unui adevărat test de maturitate, urmând să întâlnească în deplasare pe FC Bihor Oradea. „FC Bihor e o echipă omogenă, care joacă în aceeaşi formulă de doi-trei ani, dar noi mergem să câştigăm“, a punctat antrenorul găzarilor, Marian Bondrea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS