11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEmoţii şi cu ultima clasată

Emoţii şi cu ultima clasată

CS Mioveni – Pandurii Târgu Jiu
Stadion „Orăşenesc“ (Mioveni), astăzi, ora 20.30, Digisport
CS Mioveni: Cobrea – E. Crăciun, Ad. Iordache, B. Stoica, Baicu – Enache, Naidin, Ispir, Zuluf – Năstăsie, Ayza. Antrenor: Marian Pană.
Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Rada, Vlad – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Maxim, Batin, Ibeh. Antrenor: Petre Grigoraş.

Pandurii Târgu Jiu întâlneşte „lanterna roşie“, CS Mioveni, dar asta nu e o garanţie a succesului pentru trupa lui Grigoraş

Pandurii are de ce să-şi facă griji. E printre cele mai slabe echipe în 2012, cu doar două puncte obţinute în patru jocuri. Doar Petrolul a adunat mai puţin în acest an, un singur punct. Forţa echipei a scăzut în pauza de iarnă, iar acest lucru este reflectat şi de golaverajul negativ, 3-6. Dacă lucrurile vor continua în acelaşi mod, intrarea în hora retrogradării este inevitabilă. Petre Grigoraş a anticipat această cădere a echipei şi trage un semnal de alarmă. „Va trebui să facem tot posibilul să câştigăm la Mioveni. Deja ne gândim la alte lucruri urâte, căderea noastră spre acea zonă care nu convine nimănui. Sper să nu fie aşa. Ştiu că nu ne aşteaptă un meci uşor, nu e o echipă care să cedeze. Trebuie să fim luptători, să fim uniţi în momentele grele. Este un moment delicat“, a declarat Grigoraş. Tehnicianul speră să ţină sub control situaţia, altfel a lăsat de înţeles că ar fi dispus să renunţe la banca pandurilor. „Stăteam pe un loc liniştit, unul care ne îndreptăţea să sperăm la o clasare în primele zece, acum deja acea clasare se clatină foarte serios, dar nu-mi pierd speranţa, deocamdată. În următoarele două-trei jocuri sper să reuşim să ne redresăm, dacă nu reuşim, poate găsim altă soluţie“, a mai spus Grigoraş.

Revine Pintilii

Fără vedetele Neaga, Dică şi Mărgăritescu, Mioveniul încearcă să supravieţuiască, dar e la 11 puncte de salvare. Echipa lui Marian Pană va trebui să atace, lucru care le convine pandurilor. „Dacă vrea să spere la ceva, trebuie să meargă la victorie. Sper să ridic moralul echipei, să pregătim cu mare atenţie jocul acesta. Cu şansă şi cu determinare totală sper să reuşim o victorie“, a spus Grig. Vlad este incert pentru jocul de la Mioveni, dar revine căpitanul Mihai Pintilii. În lot a fost cooptat şi Cardoso, însă rămâne de văzut dacă va evolua şi pe ce post. Pandurii nu a pierdut niciodată cu Mioveni în Liga 1. Cele două echipe s-au întâlnit până acum de trei ori, bilanţul fiind favorabil pandurilor, două victorii şi un egal.

Tamboura, la Târgu Jiu

Vârful din Mali cu care Pandurii s-a aflat în tratative în iarnă, Mahambe Tamboura, a ajuns la Târgu Jiu. Tamboura a fost remarcat în Antalya în tricoul echipei Shkendija, joc pierdut de olteni cu 3-0, două dintre goluri fiind marcate de african. Grig rămâne reticent în privinţa acestei mutări. „Pe Tamboura nu l-am văzut decât un sfert de oră. E adevărat, ne-a dat două goluri în acel joc, dar nu pot să spun dacă e bun sau rău. A fost adus de preşedinte, o să-l urmărim, e clar că avem nevoie în acel compartiment. Dacă va da randament, va rămâne“, a comentat Grigoraş.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS