14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDumitru, surpriza lui Grigoraş

Dumitru, surpriza lui Grigoraş

Juniorul de 17 ani chemat în această iarnă de Petre Grigoraş la echipa mare a fost convocat în lotul pandurilor pentru jocul cu FC Braşov

Micuţul fotbalist format de Pandurii Târgu Jiu, Roberto Dumitru, a profitat de pasul făcut la echipa mare şi l-a impresionat pe tehnicianul Petre Grigoraş. Dumitru a fost convocat pentru primul meci al pandurilor din retur şi ar putea debuta în Liga 1, la Braşov. „De ce nu? Am fost extrem de mulţumit cum s-a comportat în toată perioada de pregătire. E un jucător care a crescut în joc, are tupeu, e mic şi eu am încredere în el. O să-i dau o şansă, pentru că merită, după felul cum s-a antrenat“, a declarat antrenorul Petre Grigoraş. În ceea ce priveşte primul „unsprezece“, nu există surprize. Doar noua achiziţie Unguruşan va fi titular la Braşov, în rest, Grigoraş va miza tot pe fotbalişti cunoscuţi. „Nu am dubii, sunt hotărât în privinţa primului «unsprezece». Sperăm să nu apară vreo accidentare subită, aşa cum am mai păţit şi am rămas cu gura căscată“, a spus Grig. Şapte jucători nu au intrat în vederile lui Grigoraş pentru primul joc oficial al anului – Neagu, Unguru, Fărcăşanu, Horvat, Gomis, Mbella şi Grigoraş Jr. – aceştia, împreună cu Tătaru şi Popete, pregătindu-se la Târgu Jiu sub comanda preparatorului fizic Gheorghe Avram, până la sosirea echipei de la Braşov.

Grig: Să vedem ce joacă echipa

Pandurii este pregătită pentru reluarea campionatului, iar ultimul amical din Antalya, cu Gaz Metan Mediaş, îi dă speranţe lui Grigoraş într-un retur, poate, la fel de bun ca şi prima parte. „După ce începem meciurile şi o să vedem rezultatele, ne dăm seama dacă am muncit bine sau nu. Am avut condiţii chiar foarte bune de antrenament, mai bune decât mă aşteptam. Mai rămâne să vedem ce joacă echipa. Ştiţi foarte bine că am slăbit din punct de vedere al lotului şi al echipei în această pauză. Asta este viaţa, nu ne mai plângem, trebuie să mergem înainte cu ce avem la dispoziţie, dăm credit celor care vin din urmă şi, cine ştie, poate vom avea măcar pe aproape evoluţiile din turul campionatului. Ultima repetiţie a fost mai mult decât reuşită şi am fost mulţumit din toate punctele de vedere cum s-au comportat, chiar dacă au fost şi greşeli la goluri. Evoluţia echipei, angajamentul, dăruirea au fost la cote mari şi mi-au dat speranţe că am putea continua jocul bun al echipei şi seria bună de rezultate“, a mai declarat tehnicianul pandurilor.

Ibeh, liber la Pandurii

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF l-a declarat liber de contract pe fotbalistul Oţelului, John Ibeh. Nigerianul a semnat cu Pandurii până în vară şi poate debuta la Târgu Jiu chiar în jocul cu FC Braşov, deşi nu este pregătit din punct de vedere fizic. „Ibeh este rezolvat. E clar că e un pic în urmă cu pregătirea, pentru că nu a mai fost luat în cantonament de Oţelul, fiind lăsat acasă deoarece nu şi-a prelungit contractul. S-a antrenat cu echipa a doua pe sintetic, prin zăpadă, la Galaţi. El a recunoscut foarte clar că nu e pregătit, deocamdată, 100% să joace un meci, dar sunt convins că în maximum două săptămâni se va pune la punct şi va fi un câştig pentru echipă.
E posibil să intre pe parcurs la Braşov. Nu încep cu el în primul unsprezece, dar e o soluţie certă pentru partea a doua, dacă va fi necesar“, a declarat Petre Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS