6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii au trecut cu bine de testele medicale

Găzarii au trecut cu bine de testele medicale

Fotbaliştii divizionarei secunde Gaz Metan Severin şi-au reluat ieri activitatea, în programul lor fiind vizita la Policlinica pentru Sportivi din Craiova. În Bănie, găzarii au fost întâmpinaţi de preşedintele executiv Gheorghe Frăţică, de reprezentantul Romgaz Costel Curcă, de directorul sportiv Marian Zaharia şi de delegatul Viorel Neaţu, în timp ce preşedintele Gheorghe Constantin a fost doar în „trecere“.
Lotul găzarilor a cuprins 22 de jucători şi a fost compus din: portari: Mihai Şteţca, Mihai Neagoe, Daniel Popescu (Chindia); jucători de câmp: Alex Mirescu, Eugen Rioşanu, Viorel Şaim, Bogdan Chirea, Mihnea Firoiu, Ionuţ Mitroi, Hugo Moutinho, Alex Neacşa, Dan Ignat, Adrian Olah, Dragoş Berceanu, Liviu Rusu, Marius Bălău, Patrian Trifu, Cosmin Vancea, Alin Biţiş, Alex Zaharia, Alex Marin şi Alex Dandea. De la vizita medicală au lipsit Milan Mitic, Bozidar Cosic (învoiţi), Cătălin Niţă şi Liviu Osca, aceştia urmând să treacă prin cabinetele medicale în zilele următoare. De asemenea, la Policlinică s-au mai prezentat portarul Alex Iordan şi mijlocaşul Alin Vigariu, însă doar în vizită, ambii purtând negocieri de reziliere cu conducătorii olteni. Ceilalţi jucători cu probleme, Rareş Vârtic şi Paul Irimescu, au decis să meargă direct la Severin şi să-şi clarifice situaţia, amânând vizita la medici.  
Primele mişcări ale găzarilor pe 2012 sub comanda lui Marian Bondrea vor avea loc în această dimineaţă, de la ora 11.00, la stadionul „Municipal“, şedinţa de pregătire fiind urmată de o conferinţă de presă.
 
Bucuroşi de revedere
 
Întâlnirea de la Policlinica pentru Sportivi din Craiova a fost plăcută, dominată de zâmbete şi glume. Jucătorii au făcut o trecere în „revistă“ a activităţii din vacanţă, iar cu timpul au devenit serioşi şi optimişti în privinţa returului de campionat. „E o misiune destul de dificilă, dar trebuie să luptăm şi să ne jucăm şansa“, a spus Adrian Olah, completat de Hugo Moutinho şi de Eugen Rioşanu. „A fost frumos de sărbători în România, mâncarea bună, sarmalele îmi plac foarte mult. Şi distracţia este mai mare, la mine acasă (în Portugalia – n.r.) sărbătorile se fac în familie, sunt mult mai liniştite. Suntem o echipă puternică, o familie. Ne-am mai şi întărit şi trebuie să sperăm în promovare. Cred că ALRO Slatina e principala noastră rivală, în afară, bineînţeles, de Gloria Bistriţa şi Timişoara. E o diferenţă destul de mare de puncte, dar nu se ştie. Jucăm şi cu Timişoara, şi cu Bistriţa acasă, poate mai fac şi ele vreun egal pe undeva… Eu zic că se joacă. Cu o pregătire bună şi cu ajutorul suporterilor putem obţine rezultatele pe care le dorim cu toţii“, a spus Moutinho. „Vacanţa a fost frumoasă şi binevenită, iar acum trebuie să începem treaba. Ne-am întărit lotul şi pornim cu optimism. Sper ca noii jucători să ne ajute să ne atingem obiectivul. M-aş bucura foarte mult să promovăm şi asta nu depinde numai de adversari, ci şi de noi. Trebuie să ne pregătim cât mai bine iarna asta şi atunci o să avem şi realizări. Domnul Bondrea este un profesor foarte bun, mi-a dat încredere de când a venit la echipă, eu traversând o perioadă mai proastă, şi sper să nu-l dezamăgesc“, a punctat Rioşanu.
Un lucru de lămurit l-a avut Dan Ignat, acesta explicând că a fost înţeles greşit de spectatorii severineni la meciul din tur, pe când evolua pentru FC Olt. „Nu am avut nici o ieşire nervoasă la meciul direct. Unii dintre suporteri susţin că i-am înjurat, dar nu este aşa, s-a interpretat greşit. Oricum, eu le cer scuze. În cei trei ani petrecuţi înainte la Severin au fost întotdeauna alături de mine şi nu am cum să nu-i respect. Vreau să le demonstrez că merit să joc aici şi prin evoluţiile mele să-i fac fericiţi“, a punctat Dan Ignat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS