8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarian Mecea mizează pe ALRO

Marian Mecea mizează pe ALRO

Portarul craiovean de la ALRO Slatina, Marian Mecea (foto), se bucură de pasul făcut în vară, când a ales să evolueze pentru trupa lui Daniel Mogoşanu, şi speră să-şi treacă în cont cât mai multe realizări cu formaţia de pe malul Oltului. „Perioada petrecută până acum la Slatina a fost frumoasă şi plăcută. A fost un pas înainte pentru mine. Am reuşit să mă adaptez repede la echipă şi asta datorită colegilor, care au fost foarte primitori şi m-au ajutat să mă integrez în colectiv. Condiţiile sunt foarte bune şi de un nivel mai ridicat decât cel de Liga a II-a, iar suporterii sunt alături de echipă tot timpul, şi la bine, şi la greu, ceea ce este un lucru îmbucurător“, a spus Marian Mecea. „Pot să zic că mi-a prins bine vacanţa asta, pentru că m-am relaxat şi mi-am petrecut sărbătorile alături de familie şi de cei dragi de acasă. Acum aştept cu nerăbdare să mă reîntorc la antrenamente“, a completat portarul de 21 de ani, evaluat de transfermarkt.ro la 50.000 de euro.

„Puteam să terminăm turul pe locul trei“
 
Marian Mecea consideră că locul şapte, ocupat în prezent de echipa sa, nu este dezarmant în privinţa promovării, fiind de părere că atâta timp cât există şanse de a accede în primul eşalon, el şi colegii vor spera şi vor lupta. „Am încheiat turul pe locul şapte, însă cu puţin noroc cred că puteam să terminăm pe trei, dar este important că diferenţa e mică şi putem urca. Cu o pregătire de iarnă foarte bună vom reuşi mai mult decât în turul campionatului. Noi ne propunem să dăm cât mai mult la fiecare meci şi să câştigăm orice punct, şi la final vom vedea dacă vom reuşi promovarea, însă sperăm că se poate realiza“, a spus Mecea, vorbind şi despre concurenţa sa cu Andrei Marinescu şi Nicuşor Bănică. „Am doi colegi foarte buni şi asta mă ajută foarte mult şi pe mine, mă fac să muncesc mai mult şi să cresc în valoare. Sper că voi fi în formă şi voi apăra mai bine, îmi doresc să mă impun ca titular. Pentru 2011 mi-aş reproşa că nu am muncit destul de mult ca să apăr mai mult, iar pentru 2012 mi-aş dori să fiu sănătos, să promovez cu ALRO şi să joc mai mult“, a mai spus Mecea.
 
„Fotbalul e mult mai sărac fără Craiova“
 
Întrebat de echipa sa de suflet şi la care s-a format ca fotbalist, Marian Mecea s-a arătat dezamăgit de situaţia Universităţii Craiova, dar speră în revenirea acesteia în liga secundă, îndemându-i pe suporterii olteni să creadă în continuare în renaşterea Ştiinţei. „Echipa nu mai funcţionează şi este păcat. Fotbalul e mult mai sărac fără Craiova şi sper din tot sufletul ca Universitatea să fie reprimită din vară în Liga a II-a. Şi cred că va fi reprimită, pentru că s-a comis o nedreptate cu dezafiliera ei. Da, sigur că mi-aş dori să revin şi să ajut Universitatea. Cred că orice jucător crescut la Craiova şi-ar dori să evolueze la Universitatea şi să o ajute să redevină ce a fost odată. Suporterii craioveni să fie sănătoşi şi să ţină în continuare cu echipa de suflet a Olteniei, că ea va renaşte“, a încheiat Marian Mecea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS