15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii şi-a asigurat viitorul

Pandurii şi-a asigurat viitorul

Clubul Pandurii Târgu Jiu a prelungit înţelegerile cu Pedro Mingote, Claudiu Voiculeţ, Mihai Pintilii şi Alexandru Maxim

Pandurii Târgu Jiu mizează pe continuitate şi a prelungit contractele a trei jucători de bază, Mingote, Voiculeţ şi Pintilii, scadente în 2012. „Am prelungit contractul pe patru ani cu Voiculeţ, pe încă doi ani cu Mingote şi pe trei ani cu Pintilii. Intrau în 2012 în ultimul an de contract şi am lămurit toate aceste aspecte, aşa că avem nucleul cu care încercăm să mergem în perioada următoare. Vor fi şi jucători transferaţi, dar şi promovaţi de la echipele noastre de copii şi juniori sau de la echipa din Liga a III-a“, a anunţat preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Pandurii, Marin Condescu. Şi Alexandru Maxim a trecut perioada de teste, iar gruparea gorjeană a activat clauza de prelungire a contractului ce expira la 1 ianuarie 2012. „Am plătit banii pentru Maxim. Avea o opţiune până la 1 ianuarie 2012. El va face parte dintre jucătorii de bază. Maxim a semnat cu noi pe trei ani, dar trebuia să achităm această primă rată, să rămână al nostru. Am plătit aceşti bani către cel care ne-a adus jucătorul“, a mai spus Condescu.
Şeful pandurilor are aşteptări mari anul viitor şi de la Rada, Tătaru şi Brata, fotbalişti care au prins foarte puţine minute în turul campionatului. „Sperăm ca şi jucătorii care au fost o promisiune, mă refer la Rada, Tătaru, Brata, să confirme în retur“, a declarat Condescu.
După plecarea lui Vlad Chiricheş la Steaua, Pandurii nu va mai renunţa la nici unul dintre jucătorii de bază. Asta pentru că nimeni nu are oferte serioase. „În acest moment nu avem oferte certe pentru nici un jucător şi nici nu vedem care din jucătorii importanţi ar mai putea pleca. I-am promis antrenorului că nici un alt jucător din echipa de bază nu va pleca“, a afirmat Marin Condescu.

Vranjes, clauză
de 350.000 de euro

Tehnicianul Petre Grigoraş a anunţat după încheierea sezonului de toamnă că nu va mai conta pe serviciile lui Stojan Vranjes şi Jaka Stromajer, iar oficialii clubului s-au conformat. Vranjes se poate transfera în contul sumei de 350.000 de euro, în timp ce situaţia lui Stromajer rămâne confuză. „Sunt câteva discuţii pe care, dacă le vom finaliza, îl vom lăsa să plece pe Stojan Vranjes, şi trebuie lămurită situaţia cu Jaka Stromajer. Cazul Stromajer se poate soluţiona în trei moduri. Ori găsim o echipă unde să-l transferăm, ori îl suspendăm, ori încheiem de comun acord colaborarea. Orice se poate întâmpla. Eu nu am încercat să vorbesc cu el. Problema lui e că a plecat de la club, a avut o învoire iniţială pe care din motive personale şi-a prelungit-o peste termenul convenit“, a afirmat Condescu. Stojan Vranjes a fost exclus din lot de Petre Grigoraş după ce a refuzat statutul de rezervă la meciul de Cupă dintre Rapid şi Pandurii, bosniacul fiind deja la a doua abatere disciplinară, iar Jaka Stromajer a părăsit gruparea gorjeană după ce o tânără din Târgu Jiu l-a dat în judecată pentru stabilirea paternităţii copilului său.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII