10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHenry, ofertat de Arsenal

Henry, ofertat de Arsenal

Atacantul francez Thierry Henry (foto) ar putea reveni la Arsenal Londra, echipă la care a cunoscut gloria fotbalistică, după ce „tunarii“ i-au propus un contract valabil pe două luni, informează Mediafax. Henry îi va suplini pe Gervinho (Coasta de Fildeş) şi Marouane Chamakh (Maroc), care vor evolua în ianuarie la Cupa Africii pe Naţiuni.
Managerul londonezilor, Arsene Wenger, s-a decis să îl oferteze pe Henry, după ce acesta s-a întors din vacanţa petrecută în Mexic. Fotbalistul din Hexagon are un contract de 4,5 milioane de dolari cu New York Red Bulls, dar s-a antrenat alături de „tunari“ în luna noiembrie.
În cazul în care va accepta oferta, el ar putea evolua în şapte partide de Premier League, în meciurile din Cupa Angliei, dar şi în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, contra italienilor de la AC Milan. Printre partidele din Premier League în care ar putea evolua se află şi cele cu Manchester United (locul 2) şi Tottenham Hotspur (locul 3). Fost căpitan al londonezilor, Henry a înscris 226 de goluri în perioada 1999-2007, fiind cel mai bun marcator din istoria „tunarilor“. Thierry Henry (34 de ani) a fost desemnat de către suporteri, în 2008, cel mai bun jucător din istoria echipei Arsenal. El joacă la New York din iulie 2010.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII