21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSăceanu a semnat cu ALRO

Săceanu a semnat cu ALRO

Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova a semnat cu ALRO Slatina şi speră să promoveze curând în Liga I

Antrenorul formaţiei ALRO Slatina, Daniel Mogoşanu, nu este dispus să încerce jucători pe care nu-i cunoaşte suficient de bine în această iarnă, ci să coopteze la lot jucători pe care îi cunoaşte foarte bine, cu ajutorul cărora să forţeze promovarea în Liga I, în cazul în care „culoarul“ îi va permite. După aducerea lui Marian Mecea, Ionuţ Stancu, Cătălin Crăciun, Ovidiu Stoianof şi Olivian Surugiu, ultimul plecat între timp de la echipa de pe malul Oltului, ieri a venit rândul unui alt fost component al Universităţii Craiova să-şi pună semnătura pe contractul cu ALRO Slatina. Este vorba despre mijlocaşul Robert Săceanu, care şi-a reziliat înţelegerea cu FC Snagov în această iarnă şi a semnat din postura de jucător liber de contract. „Eu îmi doresc să reuşesc a doua promovare din carieră (prima fiind cu Ştiinţa – n.r.). Acum încercăm, dar în campionatul ăsta nu ştiu ce şanse sunt. Noi vrem să terminăm cât mai sus. La anul am înțeles că acesta ar fi obiectivul, promovarea. Îi cunosc pe cei mai mulţi dintre băieţii de la ALRO. E un lot bun, cu care se poate promova“, a spus Robert Săceanu, pentru olttv.ro.
Cu toate că-i cunoaşte valoarea, „Mogo“ îl anunţă pe Săceanu că nu are postul de titular asigurat. „Săceanu a semnat un contract valabil un an şi jumătate. Îl cunosc foarte bine şi sunt convins că ne va ajuta foarte mult. Bine, asta nu înseamnă că este deja titular. Trebuie să muncească şi să-şi câştige locul în prima echipă“, a spus Daniel Mogoşanu. „Dacă Universitatea nu mai e, ALRO poate profita şi folosi produsele Craiovei, mai ales că eu le cunosc foarte bine“, a completat „principalul“ aluminiştilor.
Robert Săceanu (28 de ani) a mai evoluat până acum la Extensiv Craiova, FC Caracal, Universitatea Craiova, Gloria Buzău, CSM Vâlcea, Gloria Bistriţa şi FC Snagov.
ALRO Slatina s-a mai interesat în această iarnă şi de situaţia jucătorilor Mădălin Ciucă şi Gabriel Velcovici, însă până acum lucrurile au rămas la stadiul de discuţii.

Stancu, bucuros că a ales Slatina

Robert Săceanu a fost convins şi de prietenii săi de la ALRO să semneze cu gruparea de pe malul Oltului, unul dintre cei care s-au declarat mulţumiţi de venirea la Slatina fiind Ionuţ Stancu. „A fost cea mai bună decizie că am venit la Slatina. Mă simt bine aici. Voiam să joc fotbal, iar pentru mine e un lucru bun. Nu mai jucasem de un an şi ceva. Aveam nevoie să intru în teren. ALRO e un club cu stabilitate din toate punctele de vedere. Eu sper că o să ne şi îndeplinim obiectivele“, a spus pentru gazetanoua.ro mijlocaşul oltenilor, care pe 17 ianuarie va împlini 29 de ani.
Ionuţ Stancu a vorbit şi despre retur, afişând un ton optimist. „E bine că am reuşit să ne redresăm. Ce a fost a trecut. Important e să fim pregătiţi pentru ce urmează. Pentru anul viitor, îmi doresc să joc fotbal şi să urcăm în clasament. Trebuie să ne concentrăm meci de meci. Vrem ca în fiecare partidă să obţinem rezultate pozitive. Aşteptăm returul. Vom lua lucrurile pas cu pas şi vom vedea ce va fi la final“, a mai spus Ionuţ Stancu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU