12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBatin, ca pasărea Phoenix

Batin, ca pasărea Phoenix

Aproape inexistent în prima parte a campionatului, atacantul împrumutat de la CFR Cluj, Paul Batin,
a renăscut în ultima săptămână

Ultimele două etape au fost fabuloase pentru Batin, care a contribuit la toate cele cinci reuşite ale gorjenilor, bilanţul său fiind trei goluri, o pasă de gol şi un penalti.
Adus în vară la cererea lui Petre Grigoraş, Paul Batin a început ca titular la Pandurii, dar a pierdut cu timpul încrederea tehnicianului, ajungând la un moment dat să nu mai prindă nici lotul. Grigoraş i-a dat mai multe şanse pe care le-a ratat. Nu şi pe ultima. Ameninţat cu excluderea în iarnă, Batin s-a evidenţiat la Vaslui cu o pasă de gol şi un gol, iar cu Rapid eficienţa sa a fost totală, două goluri şi un penalti scos. Din păcate, Batin s-a accidentat, iar finalul partidei cu Rapid l-a găsit la spital. Atacantul are o tăietură la gleznă, dar este recuperabil până la următorul joc.
Nici după ultimele prestaţii, Paul Batin nu a scăpat, se pare, de evaluarea lui Petre Grigoraş: „Nu discutăm despre situaţia lui Batin. În ultimele etape vom face o analiză a fiecărui jucător şi vom vedea dacă merită sau nu să meargă mai departe. Şi la Vaslui, şi acum a făcut jocuri foarte, foarte bune şi sper ca el să continue în acelaşi fel“, a declarat Grigoraş.
Paul Batin a strâns 463 de minute pentru Pandurii în Liga 1 şi a intrat în top 20 al celor mai eficienţi jucători, pe locul 17, cu 154,3 minute/gol.

Chiricheş: Am făcut
un meci mare

Pandurii a pus la respect Rapidul, scor 3-0, după un joc perfect al trupei lui Grigoraş. „Nu ştiu dacă a fost perfect, dar a fost unul din cele mai bune jocuri ale noastre. Să baţi cu 3-0 pe Rapid înseamnă că am făcut un meci mare. Noi am forţat Rapidul să arate aşa. Jocul prestat de noi a arătat mai bine decât locul ocupat în prezent. Sperăm ca în jocurile următoare să urcăm în clasament. Nu pot să spun că suntem o forţă. Jocul bun ne ajută să fim acolo sus“, a declarat Vlad Chiricheş. Numit căpitan cu Rapid, Chiricheş l-a lăudat pe Petre Grigoraş, cu care ar vrea să lucreze şi la Steaua. „Pintilii e căpitanul pandurilor, e liderul. Eu sunt acolo, în caz de nevoie. Domnul Grigoraş e un antrenor de valoare, un antrenor mare. Cred că orice echipă şi l-ar dori. Aş vrea să lucrez cu el la Steaua. M-a ajutat foarte mult, îmi dă libertate, încredere, şi asta ajută fiecare jucător să se dezvolte“, a afirmat Chiricheş.

Pandurii, dublă deplasare în Antalya

Pandurii şi-a stabilit deja programul din pauza de iarnă, deşi nu s-a încheiat încă turul. Antrenorul Petre Grigoraş a renunţat la stagiul montan şi va pregăti echipa pentru retur doar în Antalya. Pandurii va efectua în Turcia două cantonamente, primul programat în perioada 15-27 ianuarie, bazat pe pregătire fizică, iar cel de-al doilea va avea loc în perioada 3-15 februarie 2012 și are incluse şi cinci-şase jocuri de verificare.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS