27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, gata de o surpriză

Pandurii, gata de o surpriză

Pandurii Târgu Jiu – Rapid Bucureşti
Stadion „Municipal“, sâmbătă, ora 16.00 (Digi Sport 1).
Pandurii: Mingote – Ad. Rusu, Viera, Chiricheş, Cardoso – Voiculeţ, Vranjes, Nistor – Lemnaru, Batin, Maxim. Antrenor: Petre Grigoraş.
Rapid: Coman – Rui Duarte, M. Antonio, Burcă, Ezequias – Apostol, Alexa, Herea – Deac, Pancu, Surdu. Antrenor: Răzvan Lucescu.
Vor arbitra: C. Balaj – Z. Szekely, Ad. Vidan.

Tehnicianul gorjenilor, Petre Grigoraş, este încrezător că echipa va face un meci bun cu Rapid,
în ciuda numeroaselor absenţe din lot

După ce au pierdut şi la Vaslui la ultima fază a meciului, cei de la Pandurii au readus preoţii la stadion pentru a sfinţi vestiarul şi terenul de joc, cu speranţa că vor scăpa de ghinion. „Am fost şi la mănăstire, am adus şi preoţii acum. Să sperăm că se vor termina şi neşansele. Am avut accidentări grave în ultima perioadă şi apelăm la toate soluţiile pentru a încerca să câştigăm.
Echipa asta merita mai mult decât a obţinut până acum după felul în care a jucat“, a declarat Petre Grigoraş.
Pandurii are o singură victorie în palmares contra Rapidului în cele 12 întâlniri din Liga 1. Pe 5 octombrie 2008, gorjenii au învins la Târgu Jiu, scor 2-0, „dublă“ Alex Păcurar. Petre Grigoraş simte că echipa sa poate face din nou o figură frumoasă. „Am încredere că vom scoate un rezultat pozitiv. Nu ştiu dacă meci egal sau victorie. Dar am speranţa că băieţii pot să facă lucrul acesta. Îi simt motivaţi, pregătiţi pentru aşa ceva. Ghinionul nu poate să ţină la nesfârşit. Dacă vom juca la fel ca la Vaslui, Rapid va avea meci foarte greu.
Ne-ar trebui o victorie pentru moral, chiar dacă întâlnim una dintre cele mai bune echipe din ţară. Eu sper că, în ciuda faptului că avem multe absenţe, vom reuşi să trecem cu bine de acest meci. Sper să găsesc soluţiile ideale şi să câştigăm. Asta ne dorim. Sper să avem şi puţină şansă“, a mai spus Grigoraş.

Cinci absenţe
importante

 
Pandurii nu poate conta pe cinci jucători, Băcilă, Pleaşcă şi Alex Grigoraş, accidentaţi, iar Pintilii şi Stromajer sunt suspendaţi. Pintilii şi Alex Grigoraş au fost titulari runda trecută, astfel că tehnicianul gorjean trebuie să găsească alte soluţii. „Pintilii e un jucător esenţial pentru noi, e o pierdere, dar am jucat şi fără el şi trebuie să acceptăm situaţia. Pune tot sufletul în meciuri şi e normal să mai primească şi cartonaşe. Din păcate, trebuie să fac multe schimbări. O să dau şansă fiecărui jucător“, a spus Grig.
Oltenii au fost dezavantajaţi clar de arbitri în ultimele două întâlniri, iar acum Comisia Centrală de Arbitri  l-a delegat la Târgu Jiu pe cel mai bun, Cristi Balaj. „În ultimele două meciuri cu Rapid am fost dezavantajaţi total. Şi în ultima perioadă. Nu caut o scuză sau un motiv că ne-au dezavantajat arbitrii. Le iau ca greşeli şi ce-mi doresc e să jucăm la fel, să avem aceeaşi atitudine. Nu cred că ghinionul va fi permanent. Dacă ne vom prezenta ca în ultimele două jocuri, din care, culmea, nu am câştigat nici un punct, deşi meritam mai multe, atunci sigur o să scoatem un rezultat bun sâmbătă, cu Rapid“, a mai afirmat Grigoraş.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII