15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPăcat de suporteri!

Păcat de suporteri!

SCM-U Craiova –  Dinamo Bucureşti 98-106
Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, spectatori: 500.
SCM-U: Vlaskovic (7 puncte), Orbeanu (13), Seals (28), Tomic (22), Bajic (13). Au mai intrat: C. Petrişor (4), I. Albu (4), Ross (7), Amarghioalei. Antrenor: Andelko Mandic.
Dinamo: Durham (26p), Watson (2), Haymon (22), Brown (40), Aktas. Au mai intrat: Sandu (3), D. Ioan, Pârlog (1), Bădilă (8), McCulloch. Antrenor: Nicolae Toader.
Au arbitrat: Larenţiu Grigoraş, Fabiana Niţu, Ciprian Stoica.

Într-o sală arhiplină, baschetbaliştii craioveni au pierdut inexplicabil meciul cu Dinamo Bucureşti, scor 98-106, după ce au condus şi la 20 de puncte diferenţă 

Lipsa echipei de fotbal Universitatea Craiova din vreo competiţie, dar şi vestea că formația masculină de baschet va primi vizita grupării Dinamo Bucureşti, una „urâtă“ de suporterii olteni, a făcut ca pentru prima dată, Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ din strada Brestei, care are o capacitate de 400 de locuri, să fie duminică seară, neîncăpătoare. Suporterii au venit cu mult timp înainte de debutul partidei din campionatul Diviziei A şi au umplut arena până la refuz. Cu câteva minute înainte de începutul partidei, forţele de ordine nu au mai lăsat oamenii să intre în sală, pe motiv de siguranţă. Câteva zeci de persoane fie s-au uitat la meci de la geam, fie au plecat acasă şi au văzut partida la televizor. Atmosfera a fost de zile mari, dar la finalul partidei spectatorii au plecat acasă dezamăgiţi. Echipa SCM-U a pierdut disputa cu marea rivală, Dinamo, scor 98-106 (31-16, 23-29, 21-35, 23-26), iar amărăciunea este şi mai mare dacă ţinem cont că jucătorii pregătiţi de Andelko Mandic au avut un start aproape perfect de meci, au condus chiar şi la 20 de puncte diferenţă, iar pe final au cedat inexplicabil. „În prima parte, ai noştri au fost lei, iar în cea de-a doua – mieluşei. Este păcat pentru că ne-ar fi adus mare bucurie dacă băteau pe Dinamo. După cum au evoluat unii dintre jucătorii noştri în partea a doua putem să îi bănuim că au jucat la pariuri sportive pe victoria celor de la Dinamo“, a spus un suporter nemulţumit.

Mandic îşi asumă eşecul

Nici antrenorul principal al oltenilor, Andelko Mandic, nu îşi explică modul în care au pierdut meciul jucătorii săi, dar a luat vina asupra sa. „Toată responsabilitatea acestui eşec este a mea. În minutul 14 am avut 21 de puncte, însă din acel moment s-a rupt tot. Am început foarte bine jocul, am avut ocazia de a înscrie puncte uşoare pe contraatac, iar când nu am avut această ocazie am pregătit foarte bine atacul. Am jucat în echipă foarte frumos. Apoi nu îmi explic ce s-a întâmplat în următoarele minute. Diferenţa poate s-a făcut la mingile pierdute“, a spus Mandic, conform Totalbaschet.
„Secundul“ Marius Toma şi-a cerut scuze pentru eşec: „Am avut parte de un public măreţ, dar nu am putut să-l mulţumim cu o victorie şi îmi pare rău. Vom lua măsurile care se impun dacă jucătorii nu vor obţine acest punct pierdut dintr-un meci pe care noi am calculat că putem să îl câştigăm“.
 
Fetele, victorie frumoasă cu Oradea

Lumea multă de la baschet masculin nu a mai stat şi la meciul următor, în care baschetbalistele craiovene întâlneau echipa Universitatea CSM Oradea. Cei care au plecat au ratat o victorie frumoasă a elevelor lui Liviu şi Daniela Manea, scor 84-51 (21-14, 24-12, 24-10, 15-15). Pentru formaţia din Bănie au evoluat: Adelina Ştefan (5 puncte), Elsara Bettice Grrer (10), Nataşa Mikic (14), Carla Donette Bartee (11), Brandie Hoskins (26). Au mai jucat: Janina Simionca ( 7), Andra Manea (2), Carmen Bonciog, Irina Gavrilă (5), Irina Borş (4) şi Daria Niţă.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII