10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLa mulţi ani, Petre Grigoraş!

La mulţi ani, Petre Grigoraş!

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, împlineşte astăzi 47 de ani, dar nu are timp să sărbătorească pentru că duminică urmează jocul cu SC Vaslui. „Nu obişnuiesc să sărbătoresc de ziua mea. Tot mereu e campionat, nu e timp. Şi acum la fel, mă gândesc la meciul cu Vaslui. Nu am timp de petreceri. O să dau o bere băieţilor şi gata“, a spus Grigoraş. Acesta a plecat de ieri în Moldova, acolo unde Pandurii va efectua un minicantonament înaintea jocului cu Vaslui, pentru a vedea cum se prezintă terenurile de antrenament.
Ghinionul pare să-i urmărească în continuare pe cei de la Pandurii. După accidentările grave ale lui Băcilă şi Pleaşcă, şi Jaka Stromajer acuză o ruptură musculară. Slovenul era oricum suspendat pentru partidele cu Vaslui şi Rapid, dar este posibil ca el să nu revină nici în celelalte două meciuri rămase din turul campionatului. Clubul nu a luat o decizie în privinţa lui Pleaşcă, fotbalistul urmând să fie supus încă unui examen RMN. Pentru a completa lotul, Petre Grigoraş l-a chemat de la echipa secundă pe Daniel Unguru.
În aceste condiţii, ținta vizată de preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu, 30 de puncte la finalul turului, pare greu de îndeplinit. „E greu de realizat obiectivul de 30 de puncte, dar nu imposibil. Dacă se va mai juca şi o etapă din retur, ar fi posibil. Dar, dacă nu se joacă, este greu. Joci cu două echipe care se bat la titlu, Vaslui şi Rapid şi nici meciurile cu Petrolul şi Chiajna nu sunt câştigate dinainte. Încep să apară cartonaşele, avem patru jucători la limită, Cardoso, Pintilii, Lemnaru şi Voiculeţ, jucători importanţi, plus Jaka Stromajer, care lipseşte două etape“, a comentat Petre Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII