5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport300 de minute fără gol

300 de minute fără gol

Superofensiva lui Petre Grigoraş a început să scârţâie. Pandurii nu a mai marcat în ultimele trei jocuri.

Ultimul gol reuşit de Pandurii a fost consemnat pe 21 octombrie, în succesul cu „U“ Cluj, scor 1-0, din etapa a 11-a. De atunci, trupa lui Petre Grigoraş nu a mai înscris, deşi, în două rânduri, cu Sportul, în Liga 1, scor 0-0, şi FC Braşov, în Cupa României, scor 0-0 după 120 de minute, a jucat în superioritate numerică. Etapa a 13-a s-a dovedit cu ghinion pentru olteni, care nu au înscris nici cu Oţelul, scor 0-1, deşi şi-au dat toată silinţa. Numărul mic de goluri reuşit de panduri în ultimele partide îl îngrijorează pe antrenorul Petre Grigoraş. „Poate a fost o anumită scădere în ultimele jocuri. Cu Oţelul nu pot să-i acuz de absolut nimic. Echipa şi-a dorit, a încercat să creeze situaţii. În ultimele cinci jocuri am înscris doar două goluri, foarte puţin. Dacă nu înscrii, e greu să obţii şi un rezultat de egalitate“, a spus Grigoraş. Pandurii are în prezent o medie de 1,3 goluri / meci, la fel ca Steaua, dar superioară campioanei Oţelul, doar 0,9 goluri / meci.
Învinsă de campioana Oţelul, Pandurii se vede obligată să obţină puncte în următoarele două dispute de foc, cu Vaslui, în deplasare, şi Rapid, acasă, pentru a rămâne în prima jumătate a clasamentului. Grigoraş se teme de trioul ofensiv al lui Hizo, Sânmărtean, Adailton, Wesley, însă susţine că echipa sa nu e dinainte învinsă. „Urmează două meciuri la fel de grele ca şi cu Galaţiul. Am jucat cu campioana, vine Vasluiul o echipă care de câţiva ani se luptă pentru cucerirea titlului şi au un joc foarte elaborat. Cred că e singura echipă din ţară care are trei jucători care pot să facă singuri diferenţa, Sânmărtean, Wesley şi Adailton. Aşa s-a şi întâmplat de cele mai multe ori. Ne vom juca şansa aşa cum vom putea noi mai bine. Trebuie să sperăm de la fiecare partidă, nici una nu e câştigată sau pierdută dinainte. Cert e că plecăm cu şansa a doua. Nici nu vreau să mă gândesc că vom pierde următoarele două jocuri, cu Vaslui şi Rapid. Din păcate, am început cu stângul această serie de trei jocuri foarte dificile cu echipe care se luptă pentru titlu. Să nu ne lăsăm în baza ultimelor două partide. O să vedem ce se va întâmpla“, a declarat Grigoraş.

Stromajer, eliminat degeaba

Jaka Stromajer a fost eliminat eronat în jocul cu Oţelul Galaţi, aceasta este concluzia şefului Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, după vizionarea fazei la emisiunea „Fotbal Club“, pe DigiSport. „Nu văd că ar fi lovire, e un fel de bruscare a adversarului. Urmăriţi mâna atacantului când se întoarce, nu dă cu cotul, ţine mâna jos, nu o ridică la faţă şi nu dă cu intensitate. Din punctul meu de vedere arbitrul a greşit, nu este o fază de cartonaş roşu. A fost prea exigent arbitrul. Centralul nici nu este cu faţa la fază, e undeva în unghi, şi cred că a luat această decizie eronat. Decizia corectă era cartonaş galben pentru Stromajer“, a comentat şeful CCA. Ion Crăciunescu a sugerat că slovenul va primi două etape de suspendare, deşi regulamentul spune că se acordă între trei şi şase etape pentru „lovire intenţionată“, aşa cum a menţionat în raport centralul Paul Unimatan.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII