22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReal Craiova, victorie clară cu CFR Timişoara

Real Craiova, victorie clară cu CFR Timişoara

Fotbalistele lui Sorin Pătraşcu s-au impus cu 5-1 în faţa unei contracandidate la locul doi în seria vest a Ligii I

Fotbalistele de la Real Craiova încearcă să recupereze pe teren cele şase puncte pierdute la „masa verde“, după ce Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat clubul deoarece antrenorul Sorin Pătraşcu a stat pe banca de rezerve, deşi nu avea voie, fiind suspendat.
Craiovencele au obţinut duminică a patra victorie din acest campionat, depăşind cu scorul de 5-1 (3-0) formaţia CFR Timişoara, care înaintea acestei etape, a şasea, ocupa locul doi în seria vest a Ligii I. Interesant este că toate cele şase goluri ale partidei de pe stadionul „Oltenia“ de la Combinat au fost marcate de jucătoare din Timişoara. Pentru Real au punctat Manuela Voica, de trei ori, şi Ozana Ababei, iar oaspetele au dat un gol, prin căpitanul Diana Buză, din penalti, şi un autogol. Manuela Voica a jucat împotriva surorii sale gemene, care face parte din echipa bănăţeană, iar după meci, ambele marcatoare ale Realului au plecat acasă, la Timişoara, chiar cu autocarul adversarelor, cărora le umpluseră plasa de goluri.
Real a acumulat şase puncte şi a avansat pe locul şase. „S-a văzut în partida cu Timişoara cine merită să fie pe locul doi în serie. Cred că, în afară de campioana Olimpia Cluj, nu este o echipă mai valoroasă decât a noastră. Uşor-uşor vom recupera punctele care ni s-au luat pe nedrept“, a spus după meci antrenorul Realului, Sorin Pătraşcu. Acesta le-a dat indicaţii jucătoarelor sale din tribună, fiind suspendat. Pentru Real au evoluat contra Timişoarei următoarele jucătoare: Mihălescu – Moacă, Pozmac, Ristache, Tomescu – Ababei, Cergan, Cojocaru, Vîlciu – M. Voica, A. Peșu. Au mai jucat Bîscoveanu, Gîtscurt şi Botnaru.
 
Jucătoarele l-au ironizat pe Marian Pălărie
 
La partidă a asistat şi Marian Pălărie, preşedintele clubului Sporting Craiova şi totodată reprezentantul fotbalului feminin în Comitetul Executiv al FRF. Pălărie este omul care a făcut reclamaţie la FRF împotriva lui Sorin Pătraşcu, acuzând-l pe acesta că a transferat cinci fotbaliste de la Sporting la Real fără să-i fi cerut acordul. Elevele lui Pătraşcu l-au ironizat duminică pe Pălărie. „Din prima de meci cu Timişoara mergem să ne cumpărăm câte o pălărie“, a strigat o jucătoare, uitându-se spre şeful fotbalului feminin din România. 
Revenind la echipa lui Marian Pălărie, Sporting, şi ea a pierdut un meci la „masa verde“ (3-0) etapa aceasta, deoarece nu s-a prezentat la partida din deplasare, de pe terenul campioanei Olimpia Cluj. Sporting ocupă locul opt în serie, cu trei puncte acumulate. Echipa craioveană va juca mâine în Cupa României, în deplasare, cu CFR Timişoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII