27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPompierii, egalaţi în ultimul minut

Pompierii, egalaţi în ultimul minut

Divizionara C Prometeu Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată sâmbătă, pe stadionul „Electroputere“ din Valea Roşie, cu Minerul Motru, contând pentru etapa a 11-a din Seria a 4-a. Elevii lui Paul Răducan au început bine meciul şi şi-au creat destule oportunităţi de gol, mai ales după minutul 16, când au evoluat cu un om mai mult pe teren. Portarul minerilor, Mois, a văzut direct cartonaşul roşu, în urma unui fault în afara careului mare, din postura de ultim apărător, asupra lui Alin Bălă. Antrenorul oaspeţilor, Ştefan Nanu, l-a „sacrificat“ pe mijlocaşul Poenaru şi l-a introdus între buturi pe juniorul Trică, acesta remarcându-se în câteva rânduri la şuturile lui „Cartuş“ şi compania. Tabela a rămas nemodificată până în minutul 75, când pompierii au marcat prin Bălă, reuşită urmată de multe momente tensionate, cu intrări dure şi controverse. Oaspeţii au restabilit egalitatea în ultimul minut de joc, prin Răducă, acesta îndeplinind o simplă formalitate din câţiva metri, trimiţând cu latul sub bară, după ce a scăpat din marcajul fundaşilor centrali la o centrare şutată venită de pe partea stângă de atac.
 
„Ne-am crezut învingători prea devreme“
 
La finalul partidei, Paul Răducan s-a arătat dezamăgit de rezultat şi de faptul că elevii săi nu au rămas concentraţi până la final. „După cursul jocului, putem spune că am pierdut două puncte. Dacă eram conduşi şi egalam, ne bucuram, dar când e invers… Am jucat cu un om în plus foarte mult timp, dar oaspeţii au aglomerat careul mare şi s-au apărat foarte exact, de aceea am reşit să marcăm doar un gol, prin «Cartuş», care a făcut din nou un meci foarte bun. Din păcate, ne-am crezut învingători prea devreme şi fundaşii centrali nu s-au mai concentrat pe final şi am fost egalaţi. A marcat Răducă, fost jucător la Chiajna, care, în opinia mea, a fost omul meciului. Experienţa sa s-a văzut chiar la execuţie, a şutat sub bară dintr-o poziţie incomodă, de lângă fundaşi, iar centrarea către el a fost şutată“, a spus antrenorul craiovenilor. „Din păcate, am irosit şansa să urcăm în clasament, dar sperăm să facem o partidă bună în runda viitoare, în deplasare, cu Atletic Bradu, şi să strângem toate cele trei puncte“, a spus Paul Răducan, care a apelat la următorii jucători: Băluţă – Enache (‘88, Gae), Diţă, Ştefănoaica, Grecu – Stamin (‘70, Ghiţă), Sandu, Ştoiu, Dinu (‘60, Duţă) – D. Popescu, Bălă.
De partea cealaltă, antrenorul formaţiei Minerul Motru, Ştefan Nanu, a mizat pe: Mois – Iclănzan, Dicu, Nuelaru, Laurenţiu – Ţiclea, Petrovici (‘86, Hanu), Poenaru (‘16, Trică), Şoo (‘65, Ceauşu) – Răducă, Lungu (‘40, Buciuman).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS