14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReal înfruntă Timişoara

Real înfruntă Timişoara

După o pauză destul de lungă, cauzată de acţiuni ale echipei naţionale, duminică se reia Liga I de fotbal feminin, cu etapa a cincea. CS Real Craiova va juca pe teren propriu, pe stadionul „Oltenia“, de la ora 10.00, în compania formaţiei CFR 1933 Timişoara, nou- înfiinţată. Jucătoarele craiovene, pregătite de Sorin Pătraşcu, care va sta în tribună, fiind suspendat, s-au trezit în această pauză cu o penalitate de șase puncte. „Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat, pe 12 octombrie, clubul CS Real Craiova cu șase puncte pentru nerespectarea sancţiunii aplicate de Comisia de Disciplină a FRF nr. 279/2011“, se menţionează pe site-ul FRF, făcându-se referire la faptul că Pătraşcu nu ar fi avut voie să stea pe banca tehnică în partidele câştigate de Real la Oradea (3-1) şi Reghin (8-0).
Astfel, fotbalistele craiovene, care înregistraseră în teren trei victorii şi un eşec, au rămas doar cu trei puncte în loc de nouă şi ocupă locul șase în Seria Vest a Ligii I. „Nu este corect ce li s-a făcut fetelor, să li se ia punctele obţinute în teren, dar Dumnezeu va face dreptate. Jucătoarele sunt şi mai ambiţioase acum şi vor lupta în continuare pentru locul doi în serie, care aduce calificarea în play-off“, a spus Pătraşcu.
Disputa CS Real – CFR 1933 Timişoara va fi condusă de o brigadă din alt judeţ, Gorj, nu de una locală, cum se întâmpla în mod obişnuit, la cererea formaţiei bănăţene, aflată pe locul doi în serie, cu nouă puncte (trei victorii, o înfrângere). La centru va fi Liviu Bălăcescu, ajutat la cele două linii de Mihaela Popescu Blându şi Ioana Larisa Săvulea.
Cât despre meci, Pătraşcu a menţionat că Timişoara, echipă la care evoluează şi fostele sale eleve, gemenele Diana şi Claudia Buză, este principala contracandidată a Realului la locul doi în serie, locul întâi fiind aproape „amanetat“ de campioana Olimpia Cluj. „Timişoara este contracandidata noastră la locul doi în Seria Vest. Este o echipă bună, dar sper să ne impunem noi în meciul de duminică“, a completat Pătraşcu.
Cealaltă formaţie craioveană, Sporting, joacă în această etapă în deplasare, chiar cu campioana Olimpia Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS