11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMogoşanu a resuscitat-o pe ALRO

Mogoşanu a resuscitat-o pe ALRO

Liga a II-a
ALRO Slatina – FC Argeş 1-0

Stadion „1 Mai“, spectatori: 1.000.
A marcat: I. Stancu ’76.
ALRO: Marinescu – Pasăre, Vişa, Grosu, Ed. Stoica – Sg. Popescu (’46, Al. Coman), Quist, M. Voicu, I. Stancu – D. Ene (’74, Crăciun), Stoianof (’59, Dulcea). Antrenor: Daniel Mogoşanu.
FC Argeş: Croitoru – C. Tudor, Oct. Ionescu, Wallace, Briceag, Răuţă, Cârstoiu, Năstăsie (cpt.), Manole (’68, M. Ion), Ivănică (’74, Negoiţă), R. Cârstea (’78, Popa). Antrenor: Viorel Dumitrescu.
Cartonaşe galbene: Stoianof / Da Silva (2).
Cartonaş roşu: Da Silva ’69.
Au arbitrat: Ad. Cojocaru – M. Orbuleţ, I. Babadac.

ALRO Slatina a bifat a doua victorie consecutivă de la „promovarea“ lui Daniel Mogoşanu în funcţia de antrenor principal, aluminiştii câştigând sâmbătă, pe teren propriu, cu 1-0 (0-0), în faţa piteştenilor de la FC Argeş. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ionuţ Stancu (foto), care a îndeplinit o simplă formalitate, după ce portarul Croitoru a respins în faţă şutul lui Dulcea din 6 metri, venit în urma unei centrări de pe dreapta, de la Ştefăniţă Crăciun (‘76). Oltenii au dominat, de altfel, întreg meciul, în contul lor fiind trecută şi o bară a lui Stoianof, „Bulgarul“ şutând în transversală de la 25 de metri în minutul 30.
„Am spart gheaţa, este prima victorie acasă. Sunt trei puncte meritate, eu aşa cred după aspectul jocului, pentru că l-am dominat de la un capăt la altul. A fost un meci care a avut de toate, ratări care ne-au exasperat în ultimul timp. Am făcut mai puţine greşeli personale faţă de jocul anterior şi asta ne-a adus victoria. Cu siguranţă, Ionuţ Stancu a fost jucătorul meciului“, a spus Daniel Mogoşanu.
„N-am îndeplinit decât o simplă formalitate, să înscriu din trei metri. Meritul este al echipei şi îi mulţumesc pe această cale“, a spus Stancu.
„În opinia mea, nu este un rezultat echitabil. Am pierdut şi cred că diferenţa au făcut-o arbitrii. N-am ce să le reproşez jucătorilor, s-au dăruit, au dat totul, dar aşa se întâmplă în fotbal când joci cu un om în minus, chiar şi cu al doilea, când am primit golul eram în opt oameni. Mergem mai departe“, a declarat tehnicianul lui FC Argeş, Viorel Dumitrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII