22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii vor reabilitarea

Găzarii vor reabilitarea

Rezultatele nesatisfăcătoare din ultimul timp îi frământă pe oficialii şi jucătorii celor de la Gaz Metan Severin, care, bazându-se pe valoarea lotului, consideră că echipa poate reveni oricând la forma dorită. Preşedintele oltenilor, Răzvan Lupu, este de părere că ascensiunea elevilor lui Cosmin Bodea va începe chiar de astăzi, când urmează să întâlnească, în deplasare, de la ora 16.30 (Digi Sport 1), pe Gloria Bistriţa, meciul fiind o restanţă a etapei a 8-a din liga secundă, seria Vest. „Partida de la Bistriţa o abordăm la victorie, ca pe fiecare meci. Respectăm adversarul, suntem conştienţi de valoarea lui, dar sunt convins că ne putem bate de la egal la egal. Va fi un meci dificil, dat fiind că întâlnim liderul, care vrea să-şi păstreze poziţia. Am încredere în băieţi că se vor mobiliza şi se vor lupta să obţină maximum, pentru a pune punct astfel seriei de rezultate mai puţin faste din ultima perioadă“, a spus Lupu.
Tehnicianul găzarilor, Cosmin Bodea, are tot lotul valid, însă nu-l va putea folosi în acest meci pe Viorel Şaim, juniorul fiind suspendat după ce a primit două avertismente în etapa precedentă, la Arad.
Partida Gloria Bistriţa – Gaz Metan Severin va fi arbitrată de Paul Unimătan (central), Gabriel Bârjac, Gero Szabo (asistenţi) şi Horaţiu Fesnic (rezervă), observatori fiind desemnaţi Marius Beudeanu şi Cristian Vasc.
Tot astăzi se va disputa şi partida FC Bihor – Mureşul Deva, restantă tot din runda a 8-a, confruntarea din Oradea fiind programată de la ora 15.00 (Digi Sport 1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS