12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii Ross şi Hoskins, jucătorii etapei

Craiovenii Ross şi Hoskins, jucătorii etapei

Federaţia Română de Baschet (FRB) i-a desemnat pe Steve Ross şi Brandie Hoskins, ambii de la SCM-U Craiova, cei mai buni jucători din runda a treia a Diviziei A, desfăşurată în weekend. Forul de specialitate ţine cont de eficienţa şi randamentul sportivilor    (randamentul=eficienţa/minute jucate) în cadrul fiecărui meci, de victoria echipei în care a evoluat sportivul, de gradul de dificultate a jocului respectiv, dar şi de timpul petrecut pe parchet (minimum 20 de minute/joc).
Canadianul Steve Ross a avut o prestaţie de exceptie în derbiul Olteniei cu Energia Rovinari, desfăşurat sâmbătă în Bănie şi câştigat de gazde cu scorul de 91-76. Ross a contabilizat 23 de puncte, zece recuperări şi trei pase decisive, având o eficienţă de 30 de unităţi şi un randament de 0,91 în 33 de minute.
Americana Brandie Hoskins a contribuit din plin la victoria echipei sale, din deplasare, cu Danzio Timişoara, scor 70-61. Eleva lui Liviu Manea a reuşit în 35 de minute 32 de puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive şi 5 intercepţii, având o eficienţă de 33 de unităţi şi un randament de 0,94.
După trei etape, băieţii şi fetele de la SCM-U Craiova stau neaşteptat de bine în clasament. Echipa feminină, care are victorii pe linie, ocupă locul trei, cu 6 puncte, în spatele formaţiilor ICIM Arad (7 puncte-4 meciuri) şi CSM Târgovişte (6p).
Echipa masculină, antrenată de Andelko Mandic şi Marius Toma, are două succese şi o înfrângere şi se află pe locul patru, la egalitate de puncte cu mai multe formații. Singura echipă neînvinsă este Gaz Metan Mediaş, care ocupă locul întâi, cu 6 puncte.
Mâine, la ora 19.00, este etapă intermediară. Fetele lui Liviu Manea vor juca acasă cu Nova Vita Târgu Mureş, iar Branislav Tomic şi colegii săi au meci la Iaşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII