13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChiricheş revine în două săptămâni

Chiricheş revine în două săptămâni

Fundaşul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Vlad Chiricheş, accidentat în partida cu Astra Ploieşti, a început recuperarea şi, cel mai probabil, va reveni pe teren în jocul cu FC Braşov, din optimile Cupei României. „Am stat cam mult şi chiar îmi e dor să intru cu băieţii la joc. E greu, dar trebuie să fiu tare. În două săptămâni vreau să joc. Este exclus să intru cu Gaz Metan, nu ştiu dacă voi juca împotriva celor de la U Cluj. Cred că o să joc în meciul de Cupa României. Nu vreau să risc, dar îmi doresc să revin cât mai repede“, a declarat Chiricheş.
Nici tehnicianul pandurilor, Petre Grigoraş, nu vrea să forţeze revenirea elevului său: „Voi judeca acest caz cu sufletul şi îl voi trata cu respect. Vlad reprezintă pentru mine un jucător profesionist de mare caracter. Şi, mai ales după episodul Steaua, când a demonstrat ataşament echipei, deşi se ştia că e sub presiune şi că va pleca, ar fi chiar culmea să îl forţez acum“.
Jucător de mare caracter, Vlad Chiricheş speră să lase Pandurii Târgu Jiu cât mai sus în clasament, chiar deasupra Stelei dacă se poate, grupare la care va ajunge în această iarnă. „Trebuia să fim în primele trei după joc. Au fost nişte meciuri în care am fost lipsiţi de şansă. Dacă eu o să ajut Pandurii să fie mai sus în clasament asta e, iar când o să merg la Steaua o
să-mi fac datoria şi o să vreau să urcăm cât mai sus. Pandurii joacă un fotbal bun, unul din cele mai bune din România la momentul actual“, a afirmat internaţionalul pandurilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS