9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBistriţenii au amânat întâlnirea cu găzarii

Bistriţenii au amânat întâlnirea cu găzarii

Partida dintre Gloria Bistriţa şi Gaz Metan Severin, din cadrul etapei a 8-a din Liga a II-a, seria a 2-a, care ar fi trebuit să se dispute iniţial în acest weekend, a fost reprogramată pentru 18 octombrie. Cei care au cerut ca această partidă să fie amânată au fost reprezentanţii gazdelor, motivaţia acestora fiind că au mai mulţi jucători convocaţi la lotul naţional de tineret al României, Emil Săndoi apelând la serviciile fundaşilor Andrei Peteleu şi Ionel Tabără şi ale mijlocaşului Paul Anton.
Altfel, jucătorul formaţiei Gaz Metan Severin, Alex Mitriţă, a fost convocat de selecţionerul Adrian Văsâi, pentru o acţiune a lotului Under 17 al României.
Un alt meci din liga secundă ce nu se va mai juca la sfârşitul săptămânii este cel dintre FC Bihor şi Mureşul Deva, motivul fiind acelaşi. De la echipa orădeană au fost selecţionaţi la lotul naţional jucătorii Adrian Mărkuş, Andrei Florean şi Ciprian Selagea. După aprobarea cererii, Comisia de Competiţii din cadrul FRF a programat întâlnirea pentru 19 octombrie, începând cu ora 15.00, pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola“.
Naţionala de tineret a României va juca marţi (11 octombrie), de ora 19.00, pe stadionul „Ceahlăul“ din Piatra Neamţ, contra Franţei, disputa contând pentru grupa a 9-a preliminară de calificare la turneul final al CE „Under-21“, ediţia 2011-2013.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS