21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIon Crăciunescu, la un pas de şefia CCA

Ion Crăciunescu, la un pas de şefia CCA

Fostul arbitru Ion Crăciunescu este foarte aproape de a deveni noul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, acesta urmând să-l înlocuiască pe Vasile Avram, cercetat pentru luare de mită. Fostul ecuson FIFA s-a întâlnit ieri-dimineaţă, zi în care a împlinit 61 de ani, cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, şi a purtat o primă rundă de negocieri, menţionând că au mai rămas destule lucruri de discutat pentru viitoarea întrevedere. „Am avut o discuţie preliminară cu preşedintele FRF, în jurul orei 9.00. Discuţia a fost despre venirea mea în fruntea CCA, dar momentan nu s-a luat nici o hotărâre. Urmează să mai discutăm, iar eu să iau act în următoarea perioadă de problemele existente“, a spus, pentru hotnews.ro, Ion Crăciunescu, care a mai fost şef la CCA între 2003 şi 2005.
La scurt timp după întrevederea cu Mircea Sandu, Ion Crăciunescu s-a deplasat la sediul CCA, unde a convocat o şedinţă cu membrii forului. „Ce am avut de spus despre arbitri am spus până astăzi. Acum trebuie să muncim pentru a reuşi lucruri bune“, a precizat Crăciunescu pentru gsp.ro.
 
E aşteptat la treabă de săptămâna viitoare
 
La rândul lor, oficialii FRF au postat pe site-ul forului un comunicat în care precizează că Ion Crăciunescu şi-ar putea începe activitatea la CCA de săptămâna viitoare. „În baza prerogativelor pe care le deţine, preşedintele FRF, domnul Mircea Sandu, a avut, la Casa Fotbalului, o întâlnire cu domnul Ion Crăciunescu, discutând posibilitatea ca acesta din urmă să preia funcţia de preşedinte al CCA. Discuţiile au avansat, rămânând ca, în câteva zile, domnul Crăciunescu să-i prezinte preşedintelui FRF toate propunerile şi detaliile pe care le va considera necesare a fi îndeplinite în vederea bunei desfăşurări a activităţii. Dacă părţile vor cădea de acord, în maximum o săptămână, domnul Ion Crăciunescu va fi numit preşedintele CCA“, se arată în comunicatul FRF.
În prezent, Ion Crăciunescu este preşedinte executiv al divizionarei secunde Chindia Târgovişte, funcţie la care trebuie să renunţe în cazul în care va accepta şefia CCA. De asemenea, fostul arbitru este sub contract, ca analist, cu postul TV DigiSport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII