13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-U Craiova, învinsă de CS Otopeni în Cupa României

SCM-U Craiova, învinsă de CS Otopeni în Cupa României

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova a fost învinsă, pe teren propriu, de CS Otopeni, scor 73-69 (21-23, 17-16, 13-17, 22-13), în manşa tur din cadrul fazei I a Cupei României. Partida s-a desfăşurat duminică seară în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ din Bănie, iar antrenorii SCM-U, Andelko Mandic şi Marius Toma, au mizat pe jucătorii: Branislav Tomic – (19 puncte), Abdullah Bilal (9), Iulian Orbeanu (5), Iovan Bajic (14), Steve Ross (8). Au mai jucat Constantin Amarghioalei (11) şi Cătălin Petrişor (3).  
„Băieţii au avut o atitudine bună şi au reuşit un meci destul de bun. Din păcate, am greşit prea multe mingi. În prima parte a partidei am fost în avantaj, dar în sfertul patru Otopeniul a reuşit să revină şi să câştige“, a declarat după meci Mandic, citat de totalbaschet.ro. Returul este programat sâmbătă, la Otopeni.

Fetele joacă astăzi

Echipa feminină de baschet SCM-CSS Craiova va juca astăzi, de la ora 12.00, returul primei manşe a Cupei României, urmând să primească vizita formaţiei CSM Satu Mare. Echipa sătmăreană este ca şi calificată în turul următor după ce a câştigat meciul tur la o diferenţă de 51 de puncte, scor 99-48.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS