15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSă vină banii pentru băieţi!

Să vină banii pentru băieţi!

Prin remiza albă de la Sibiu, pandurii şi-au asigurat prezenţa în primele zece clasate ale Ligii I, obligând astfel conducerea să le achite primele aferente celor opt puncte câştigate

După disputarea majorităţii meciurilor din etapa a V-a, Pandurii Târgu Jiu ocupă locul șase, doar o victorie a echipei Gaz Metan Mediaş la Mioveni, joc disputat aseară, putând ameninţa poziția gorjenilor. Nici locul șapte nu-i rău. Conform înţelegerii dintre club şi jucători, primele se achită la finalul fiecărei luni doar dacă echipa se află în primele zece locuri, astfel că fotbaliştii lui Grigoraş aşteaptă de acum banii în conturi. Şi nu sunt deloc puţini. Un titular ar putea încasa 1.500 de euro pentru victoriile cu CFR Cluj şi FC Braşov şi câte 500 de euro pentru egalurile de la Piatra Neamţ şi Sibiu, ştiind că cei de la Pandurii recompensează cu câte 500 de euro punctul câştigat. „Pandurii se ţine de cuvânt pentru tot ce promite. Nu se pune problema, vom achita banii. După cinci etape, avem opt puncte, +2 la «adevăr», locul 6-7, exact ce ne dorim. Să sperăm că rămânem la mijlocul clasamentului cât mai mult“, a declarat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.

Bud, dorit la Târgu Jiu

Cum CFR Cluj l-a legitimat pe Weldon, atacantul Cristi Bud ar putea fi împrumutat pentru un an de echipa din Gruia. Gaz Metan Mediaş şi Pandurii sunt echipele interesate de serviciile jucătorului. „În momentul în care CFR intenţionează să-l împrumute, ne interesează Cristi Bud. Este un jucător pe care îl cunosc de pe vremea când juca la Mediaş. Cred că Gazul are şanse mai mari să-l ia. Ei au un raport foarte bun cu cei de la CFR“, a declarat preşedintele pandurilor, Eugen Pârvulescu.

Chiricheş, surpriza lui Piţurcă

Stoperul pandurilor, Vlad Chiricheş, a fost convocat de selecţionerul Victor Piţurcă în lotul României pentru partidele din preliminariile Euro 2012 împotriva Luxemburgului (2 septembrie, stadionul „Josy Barthel“, ora 20.30) şi a Franţei (6 septembrie, Național Arena, ora 21.30). „Sunt foarte fericit că am fost convocat, mai ales că sunt două meciuri oficiale“, a spus Chiricheş. Alţi trei panduri au fost chemaţi de Emil Săndoi la naţionala de tineret, David Lazar, Ionuţ Rada şi Ciprian Brata. Naţionala de tineret a României s-a reunit pentru dubla cu Kazahstan (2 septembrie) şi Letonia (6 septembrie) din preliminariile Campionatului European.

Pandurii II – Gaz Metan Severin, în cupă

Pandurii II va lupta cu divizionara „B“, Gaz Metan Severin pentru un loc în şaisprezecimile Cupei României. Jocul este programat marţi, 6 septembrie, la Târgu Jiu. „Probabil, vom aborda jocul cu jucătorii care au evoluat mai puţin în Liga I. Ne dorim foarte mult să ne calificăm. În cazul unei victorii, Pandurii va avea două echipe în şaisprezecimi, o premieră pentru club“, a declarat preşedintele Eugen Pârvulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU