10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportO victorie şi două înfrângeri pentru CS Universitatea

O victorie şi două înfrângeri pentru CS Universitatea

Echipa masculină de handbal CS Universitatea Craiova a înregistrat o victorie şi două înfrângeri la turneul de verificare de la Piteşti, unde a evoluat alături de alte trei divizionare A.
Jucătorii pregătiţi de Costin Dumitrescu şi Cătălin Popescu au învins formaţia gazdă, CS HC Argeş, dar au fost depăşiţi de CSM Făgăraş şi Extrem Baia Mare. „Echipa din Piteşti am învins-o la o diferenţă de două goluri, de la Făgăraş am pierdut la șapte goluri diferenţă, iar echipa din Baia Mare s-a impus la o diferenţă de nouă goluri. Consider că a fost un turneu util, cu echipe bune. Noi veneam după doar cinci zile de antrenament tactic în sală. Nu m-a interesat scorul, ci să văd cum arată echipa cu jucătorii nou veniţi“, a spus ieri antrenorul principal al studenţilor craioveni, Costin Dumitrescu.
În perioada următoare, oltenii vor să mai dispute un amical în compania echipei din Piteşti, apoi vor merge la Sighişoara pentru a participa la un turneu de verificare, alături de naţionala de juniori a României, Arad şi Oradea. O veste îmbucurătoare este că Lucian Arsene a rămas la echipă, iar noutăţile sunt Purcărea, Luntraru, Muscalagiu, Radu, Diţescu şi Tache. Noul sezon al Diviziei A va debuta pe 18 septembrie, dar deocamdată nu s-a stabilit programul.
• Daniela Mitroi-Ochea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS