21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAluminiştii nu se regăsesc

Aluminiştii nu se regăsesc

Stadion „1 Mai“, spectatori: 3.000.

Au marcat: A. Creţu ‘39, Precup ‘42 (p.) / Ricketts ‘31, Pătraş ‘65, Tameş ‘89 (p.).

Alro: Marinescu – Pasăre, Grosu, Ad. Dedu, I. Stancu – Sg. Popescu, Quist, Precup, Ed. Stoica – D. Ene (‘65, Anghelina; ‘74, Surugiu), A. Creţu (‘51, Stoianof).
Antrenor: Corneliu Papură.

Timişoara: Lepmets – Dăruială, Luchin, Scutaru, A. Sava – Pătraş, Poparadu (‘81, Zăgrean), Tameş, Curtean (‘64, Rocha) – Axente, Ricketts (‘67, Al. Popovici).
Antrenor: Valentin Velcea.

Cartonaşe roşii: Sg. Popescu (‘73) / Axente (‘76).
Au arbitrat:  M. Drăgănescu- G. Neacşu, M. Grigoriu

Alro Slatina nu a cunoscut nici în etapa a doua drumul spre victorie, chiar dacă a evoluat pe teren propriu, astfel că se află mai aproape de locurile retrogradabile decât de cele care conferă promovarea. Elevii lui Corneliu Papură au pierdut cu 2-3 derbiul rundei secunde cu FC Timişoara, golurile fiind semnate de A. Creţu ‘39 şi Precup ‘42 (p.) pentru olteni, respectiv Ricketts ‘31, Pătraş ‘65 şi Tameş ‘89 (p.) pentru bănăţeni. La finalul partidei, preşedintele aluminiştilor, Jean Niţulescu, s-a arătat dezamăgit de rezultat, „înţepându-l“ totodată pe Corneliu Papură pentru schimbările făcute. „După aspectul jocului şi după greşelile de arbitraj, rezultatul este nedrept. N-am jucat grozav, ei au mai avut două bare, dar părerea mea e că s-a greşit şi la cartonaşul roşu, şi la lovitura de pedeapsă, dictată în minutul 89. Dacă acesta a fost penalti, în prima repriză la Stoica a fost unsprezece metri clar. Când joci cu cei mari, ai şi surprize din acestea. Deocamdată, după rezultatele acestea, ne batem la retrogradare. În care nu ne trezim, avem probleme. Avem şi alte probleme; eu nu am înţeles schimbarea de la pauză. Vorbesc de schimbarea lui Creţu. La Anghelina iar n-am înţeles, de ce l-ai băgat şi îl scoţi? Și Anghelina, şi Surugiu jucau pe dreapta. Am început foarte bine repriza secundă, am avut două, trei ocazii de gol la Pasăre, Precup, ei au făcut nişte schimbări inspirate, Popovici a schimbat jocul. Golul doi, din unghiul din care s-a dat, eu zic că era parabil şi previzibil. Dacă vom lua o hotărâre, o vom comunica. Toate meciurile sunt grele şi toate se joacă. Deocamdată, o să vedem unde greşim şi ce facem, eu ştiu că antrenorii au muncit şi că a fost viciere de rezultat“, a punctat Jean Niţulescu. De partea cealaltă, antrenorul Timişoarei, Vali Velcea, a afirmat că echipa sa a câştigat meritat: „Am avut parte de un adversar bun, o echipă bine aşezată, conturată, merită ceea ce şi-a propus, de a promova în Liga I, şi îi urez mult noroc în continuare pentru că are jucători individuali buni. Nu obişnuiesc să comentez arbitrajul, din ceea ce am discutat cu elevii mei, Luchin mi-a spus că nu a pus mâna pe minge, la faza penaltiului pentru noi. Eu cred că a fost destul de clar şi, dacă e să numărăm ocaziile, cred că am condus detaşat“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU