24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDupă Sibiu se trage linie

După Sibiu se trage linie

La finalul partidei cu Voinţa Sibiu de sâmbătă, pandurii vor număra punctele din clasament, dar şi banii din prime

Una dintre clauzele Regulamentului de Ordine Interioară al clubului Pandurii prevede ca jucătorii să primească primele la finalul fiecărei luni calendaristice. Condiţia ca fotbaliştii să încaseze banii este ca echipa Pandurii să se afle în obiectiv. Un eventual insucces pe terenul nou-promovatei Voinţa Sibiu ar anula toată agoniseala elevilor lui Grigoraş din primele patru etape pentru că, gorjenii, cel mai probabil, ar părăsi primele zece locuri. Şi, din acest considerent, obiectivul clar al pandurilor la Sibiu este să câştige cele trei puncte. „Mergem la Sibiu să câştigăm toate punctele, dar în fotbal nu tot ceea ce îţi doreşti poţi să şi realizezi. Punctele sunt extrem de importante pentru ambele echipe. Sibiul, dacă reuşeşte să ne învingă, ne depăşeşte în clasament. Cu atât mai importantă este partida pentru noi deoarece şi jucătorii au un obiectiv de îndeplinit. La sfârşitul lunii, ca să iei şi nişte bani trebuie să te clasezi în primele zece. Dacă nu reuşim să scoatem nici un punct la Sibiu, tot ce am câştigat până acum rămâne la seif. Mă gândesc că ăsta ar fi un motiv în plus de a se concentra la partidă şi de a realiza un joc bun şi un rezultat favorabil. Se trage linie după această partidă şi vedem dacă ne ducem cu ceva acasă sau ne trezim cu biciul la uşă“, a declarat Petre Grigoraş.
Pandurii Târgu Jiu întâlneşte, în continuare, două nou-promovate, Voinţa Sibiu şi CS Mioveni, având şansa să-şi îmbunătăţească semnificativ zestrea de puncte, dar gândul lui Petre Grigoraş este doar la primul joc. „Iau în calcul doar meciul cu Sibiu, nu mă gândesc şi la Mioveni pentru că vine o pauză când se pot întâmpla multe. Mioveni a schimbat antrenorul care are la dispoziţie două săptămâni de pauză, mai pot să aducă jucători“, a afirmat Grig.

Maxim e pandur cu acte

Fostul jucător al echipei Espanyol Barcelona, Alexandru Maxim, a primit drept de joc pentru Pandurii Târgu Jiu, însă debutul său în Liga I va fi amânat până după pauza competiţională. „Maxim are acte în regulă, dar nu va fi în lot pentru jocul de la Sibiu. El nu are jocuri şi sigur va rămâne să joace la echipa a II-a. După întrerupere va fi un aspirant chiar la un loc de titular“, a spus tehnicianul.
Fotbaliştii împrumutaţi de Pandurii Târgu Jiu la Voinţa Sibiu, Andrei Antohi şi Eduard Nicola, pot evolua împotriva pandurilor fără nici o problemă. „Mi se pare o greşeală să-i interzici unui jucător să nu evolueze. I se ia practic dreptul la muncă. L-ai împrumutat, lasă-l să joace. Antohi poate să joace foarte bine, să demonstreze că am greşit când am renunţat la el“, a afirmat Grigoraş.

Oficialul nu-i ca amicalul

Pandurii Târgu Jiu şi Voinţa Sibiu s-au întâlnit chiar în această vară, într-un joc amical disputat la Sibiu. Gazdele s-au impus atunci cu 4-2, dar antrenorul oltenilor, Petre Grigoraş, exclude un scenariu asemănător şi în jocul de sâmbătă, prima întâlnire oficială în Liga I dintre cele două grupări. „S-au făcut nişte schimbări la nivelul echipei din Sibiu. Nici nu vreau să fac o comparaţie între meciul de atunci şi cel de acum pentru că atunci chiar mi-am dorit ca echipa să primească o palmă pentru a-i trezi puţin pe jucători la realitate. A venit destul de bine, ei erau în urmă cu pregătirea, noi în perioadă de acumulare. Ne-au bătut, poate au ascendent moral. Sunt convins că nu se va repeta istoria de atunci. Mi-aş dori să avem 2-0 acum să vedem dacă mai pierdem“, a comentat Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII