10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii, gata de luptă

Găzarii, gata de luptă

Gaz Metan Severin – Arieşul Turda
Stadion
„Municipal“, sâmbătă, ora 20.00.
Formaţii probabile:
Severin:
Şteţca – Olah, Vîrtic, Bălău, Cruşoveanu – Vigariu, Mitic, Fl. Pârvu – Moutinho, Trifu, Boroiban.
Antrenor: Cosmin Bodea.
Arieşul: Pampea – A. David, Bier, Miranda, Roiu – Boroştean, J. Vajda, C. Străuţ, Felipe – Hadar, Jefersson.
Antrenor: Florin Fabian.
Vor arbitra: S. Antonie – V. Dumitru, P. Iugulescu.

Cosmin Bodea şi compania vor să debuteze cu dreptul în noul sezon competiţional şi pentru asta cer sprijinul publicului severinean

Trecuţi oficial în curtea oraşului Severin, găzarii vor să debuteze cu dreptul în noua ediţie a ligii secunde, sperând să primească totodată şi sprijinul celor din tribunele „Municipalului“ în partida de sâmbătă seară, cu Arieşul Turda. „Începem un nou capitol, unul în care trebuie să progresăm. Noi am făcut tot ce ne-a stat în putere pentru a crea un climat propice performanţei, acum trebuie ca jucătorii să «vorbească» pe teren şi să ne aducă satisfacţii. Este important ca severinenii să vină într-un număr cât mai mare la stadion şi să ne susţină, pentru că numai împreună putem progresa“, a spus preşedintele executiv al clubului Gaz Metan Severin, Gheorghe Frăţică.
Şi antrenorul Cosmin Bodea speră într-o susţinere puternică din partea suporterilor, mai ales în momentul acesta, când echipa sa suferă la capitolul omogenitate. „Publicul e foarte important pentru noi, dar ştim că pe spectatori îi atragem doar prin jocul nostru şi prin rezultate. Vor fi şi momente grele, fiindcă nu suntem puşi la punct la capitolul omogenitate. Îmi doresc ca echipa să crească de la meci la meci, iar în iarnă să fim cât mai sus în clasament“, a spus Bodea, considerând că ar trebui să fie un avantaj pentru jucătorii săi faptul că meciul de joacă seara, în nocturnă. „Sper să fie un atu pentru noi că jucăm în nocturnă, fiindcă mulţi dintre jucătorii aduşi în vara aceasta au evoluat în Liga I. Era şi un impediment să jucăm la ora 11.00, pe o temperatură de 35 de grade. Alta va fi atmosfera pe stadion seara“, a comentat Bodea, în cadrul unei conferinţe de presă.

Nu-şi subestimează adversarii

Conştient de faptul că echipa sa nu este încă „sudată“, Cosmin Bodea a afirmat că Arieşul Turda nu trebuie subestimată deloc. „Chiar dacă Turda pare la prima vedere un adversar mai accesibil, nu va fi deloc uşor. Am jucat împotriva Arieşului şi ştiu că e o echipă ambiţioasă, care are în componenţa lotului jucători ce evoluează împreună de mult timp şi un antrenor de un an. Noi avem o formulă schimbată, dar sper ca valoarea individuală a fotbaliştilor mei să facă diferenţa. E primul meci şi e foarte important să plecăm cu dreptul în noul campionat“, a spus tehnicianul oltenilor, care întâmpină şi destule probleme în privinţa lotului, neputând conta pe portarul Mihai Neagoe, fundaşul Paul Irimescu, mijlocaşul Alin Coţan, toţi fiind accidentaţi.
În privinţa luptei pentru podium, Cosmin Bodea este convins că lupta se va da în trei, considerând că Gloria Bistriţa, FC Timişoara şi FC Bihor Oradea sunt principalele favorite la podium. „Eu mi-am propus să câştigăm cât mai multe meciuri. Ţinând cont de adversarii pe care îi avem în serie, m-aş bucura să mă clasez în primele cinci locuri. Gloria Bistriţa pare principala favorită, dar şi Timişoara. Chiar dacă de la Poli au plecat mulţi jucători, au şi rămas câţiva dintre fotbaliştii pe care s-a mizat în Liga I. Mai e şi FC Bihor, care are aceeaşi echipă şi un antrenor de câţiva ani, dar şi Slatina are o formaţie bună“, a punctat Bodea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII