11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii, trup şi suflet pentru Dinamo, Steaua, Astra

Oltenii, trup şi suflet pentru Dinamo, Steaua, Astra

În prologul etapei a III-a a Ligii I, vineri, Astra Ploieşti a învins pe Dacia, pe terenul din Mioveni, scor 0-1. La Astra au debutat trei olteni: Silviu Lung Jr. în poartă, iar pe parcursul meciului a intrat şi Ologu, în timp ce pe banca de rezerve a fost antrenorul cu portarii Silviu Lung sn., care a redebutat la Astra, ca tehnician. Conform site-ului clubului Astra, cei doi jucători ai Universităţii s-au „dovedit a fi marfă bună“. Silviu Lung Jr. a evoluat în toate cele 90 de minute ale partidei, având câteva intervenţii salvatoare şi inspirate.La gazde, fostul jucător al Craiovei, Dina, s-a remarcat printr-un… cartonaş galben. Şi cam atât.

Dorel, trup şi suflet „câine“
 
Dinamo a făcut doar un transfer reuşit în această vară, aducându-l, după trei ani de insistenţă, pe jucătorul-antrenor al Universităţii, Dorel Stoica. „Joagărul“ a intrat în repriza a doua a meciului Dinamo – Pandurii 2-0 şi i-a impresionat pe antrenor şi acţionari prin evoluţia sa pragmatică. El ar fi putut să şi marcheze, având două oportunităţi. Probabil că antrenorul Ciobotariu îl va titulariza pe Dorel joi, cu Vorskla Poltava, în prima manşă a play-off-ului Europa League.
„Aici, la Dinamo, am găsit cel mai unit şi puternic grup din cariera mea. Sunt trup şi suflet pentru acest club şi mi-aş dori să mă retrag din «Ştefan cel Mare», aşa e frumos pentru un fotbalist, să evolueze la echipele mari din Bucureşti“, a spus Dorel Stoica.
 
Mihai Costea, gol pentru Steaua

La Ploieşti, în meciul Steaua – „U“ Cluj 2-1, „gazdele au deschis scorul prin fosta febleţe a finanţatorului Craiovei, Mihai Costea, olteanul reuşind astfel al doilea gol în tricoul roş-albastru. El a fost aplaudat din tribună de fratele lui, Florin Costea, nerefăcut.
După meci, Mihai a lăudat Steaua şi a afirmat că abia aşteaptă să revină pe teren Florin. „Normal că Steaua e iubită pe orice stadion, e Steaua. M-am antrenat foarte bine şi vreau s-o ţin tot aşa. Florin mai are probleme cu genunchiul, dar sper să fie OK“ , a declarat Mihai Costea la Digi Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII