21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCondiţii de cinci stele pentru Pandurii

Condiţii de cinci stele pentru Pandurii

După ce au refăcut suprafaţa de joc, gorjenii au finalizat şi modernizarea vestiarelor stadionului Municipal din Târgu Jiu, astfel că elevii lui Grigoraş vor beneficia de condiţii excepţionale în noul sezon

Reveniţi la Târgu Jiu după stagiile de la Sibiu şi Saafelden (Austria), fotbaliştii olteni au fost primiţi în condiţii de lux. Lucrările de modernizare a vestiarului echipei gazdă s-au încheiat, rămânând să fie făcute în următoarele zile ultimele finisaje la vestiarul oaspeţilor, cel al arbitrilor şi la căile de acces. Tot spaţiul de sub tribuna oficială a fost „redesenat“, iar încăperile sunt mai generoase şi dotările sunt la cele mai înalte standarde. În băi au fost montate instalaţii pe senzori, iar gazdele beneficiază de condiţii de refacere de ultimă generaţie. Vestiarul echipei lui Petre Grigoraş poate găzdui 26 de jucători, în timp ce vestiarul oaspeţilor are 19 locuri. Alexandre Cardoso, unul dintre puţinii jucători care au vizitat vestiarul pandurilor înainte de inaugurare, a rămas impresionat. „Avem acum vestiare de Champions League. Noi pe alte stadioane am fost doar oaspeţi, aşa că nu pot face comparaţie pentru că, probabil, vestiarul gazdelor arată mai bine, dar pe unde am fost nimic nu se compară cu ce avem noi acum“, a spus Cardoso.
Nota de plată a modernizării de la stadionul „Municipal“, în valoare de un milion de lei, a fost suportată de către Primăria Târgu Jiu, în timp ce Clubul Pandurii a suportat costul refacerii suprafeţei de joc.

Înfrângere în ultimul amical

Pandurii Târgu Jiu a pierdut amicalul disputat în Serbia, cu Radnicki Niş (liga a II-a), scor 1-3, însă gorjenii şi-au menajat jucătorii de bază. Nici măcar Petre Grigoraş nu a făcut deplasarea, echipa fiind condusă de Florin Bejinariu, antrenorul echipei a doua a gorjenilor. Pandurii a început jocul în formula: Horvat – Fărcăşanu, Tătaru, Rada, Constantin – Gavrilescu, Avramescu, Friţulescu – Bucur, Voinea, Brata iar pe parcurs au mai evoluat Mutu, Dobroiu, Oiţă, David, Dănăricu, Dumitru şi Golea. Singurul gol al oltenilor a fost înscris de Albert Voinea, fotbalist care a revenit recent de la lotul României U 19 ce se pregăteşte pentru Campionatul European. Partida a avut loc cu ocazia aniversării a 80 de ani ai federaţiei sârbe de fotbal.

Grigoraş ar fi vrut Steaua la debut

Petre Grigoraş nu este prea încântat că începe noul campionat pe terenul unei nou-promovate, şi anume Ceahlăul, dorindu-şi să întâlnească o echipă de cupe europene, Steaua sau FC Vaslui. „Chiar mi-am dorit să jucăm în deplasare, dar cu o echipă puternică, Steaua sau FC Vaslui, pentru că, din punctul meu de vedere, un asemenea meci îţi ridică nivelul de joc, dar, mai ales, antrenorul reuşeşte să îşi facă o imagine asupra potenţialului echipei sale în momentul actual, dar şi în perspectiva partidelor de campionat. Deja ne dau toţi trei puncte în buzunar, deja se aşteaptă un debut cu dreptul, dar eu nu sunt deloc bucuros. Nu suntem favoriţi, mai ales că avem antecedente negative, vă amintiţi partida cu Sportul… De aceea sunt convins că la ora meciului de la Piatra Neamţ vom avea o misiune foarte dificilă, presiunea va fi şi foarte mare. Vom întâlni un adversar care evoluează acasă, în faţa unor suporteri avizi de fotbalul din primul eşalon, iar echipa lor va da totul pentru a câştiga“, a spus Grigoraş.

Se emit şi abonamente

Site-ul oficial al clubului Pandurii Târgu Jiu anunţă că în această săptămână vor fi puse în vânzare şi abonamentele pentru sezonul 2011-2012, fără a preciza şi data exactă. Preţurile, cu excepţia tribunei VIP, vor fi aceleaşi ca în urmă cu două sezoane: 50 de lei la peluze, 150 de lei la tribuna II, 200 de lei tribuna zero, 500 de lei tribuna VIP B şi 1.000 de lei tribuna VIP A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU