15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş: Nu m-am edificat asupra jucătorilor noi

Grigoraş: Nu m-am edificat asupra jucătorilor noi

Testaţi în amicalul cu Voinţa Sibiu, Adrian Rusu, Alexandru Grigoraş, Alexandru Vlad şi Olimpiu Bucur, noile achiziţii ale pandurilor din această vară, nu au fost foarte convingători

Deşi a condus cu 2-0 în amicalul cu Voinţa Sibiu, Pandurii Târgu Jiu a pierdut până la urmă, scor 2-4, pe mâna rezervelor introduse după pauză de tehnicianul Petre Grigoraş. „Oricum, nu s-a pus accentul pe scor. Grigoraş chiar le-a cerut jucătorilor să fie atenţi să nu ne trezim cu accidentări. Suntem în perioada de acumulări, cu o zi înainte jucătorii au avut antrenamente foarte grele, deci contează mai puţin scorul. Pentru noi a fost doar un antrenament reuşit“, a declarat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Testul a fost irelevant şi pentru Grigoraş, care a avut ocazia de a urmări la lucru şi noile achiziţii din această vară. Dacă Rusu este deja o certitudine, Alexandru Vlad, Olimpiu Bucur şi Alexandru Grigoraş trebuie să arate că au potenţial pentru a face pasul spre Liga I. „Nu a fost un amical care să mă ajute să mă edific asupra nou-veniţilor, dar nici nu a fost acesta scopul, ci să facem un antrenament prin joc. Ştiam însă că vin după câteva antrenamente fizice mai grele şi rezultatul nu m-a interesat foarte mult. E doar primul amical şi bineînţeles că pe lângă lucrurile bune pe care le-au făcut au fost şi foarte multe greşeli. Dar la momentul acesta sunt de iertat pentru că încă nu suntem şi nici nu e nevoie să fim în formă, ci doar undeva spre finalul pregătirii din Austria. Acolo tindem să ajungem la o formă cât de cât apropiată de cea necesară în campionat“, a declarat Petre Grigoraş.
Cât timp a folosit echipa de bază, Pandurii a condus la Sibiu cu 2-1, însă, după pauză, când a mizat pe o formulă experimentală, gorjenii au cedat categoric, 2-4. „Prima echipă de la Sibiu a fost mai în formă pentru că au evoluat şi jucătorii care au jucat şi în campionatul trecut. Era şi normal ca ei să joace mai bine. Dacă aş fi făcut două echipe mai echilibrate şi aş fi intercalat jucători care au evoluat mai mult cu cei nou-veniţi, sunt convins că altfel ar fi stat lucrurile, dar nu asta m-a interesat“, a explicat Grig.

Hidişan, testat
de Rednic

După ce Bogdan Apostu a ajuns la Petrolul Ploieşti, iar George Neagu este aproape de a semna cu CS Mioveni, şi cel de-al treilea disponibilizat al pandurilor, Florin Hidişan, este pe cale să-şi găsească un angajament. Decarul pandurilor se va pregăti o perioadă cu Khazar Lankaran şi, dacă-l va convinge pe Mircea Rednic, va semna cu gruparea azeră. „Hidişan va pleca la Viena pentru a se pregăti vreme de o săptămână sau două cu Khazar Lankaran. După această perioadă ne vom întâlni pentru negocieri, asta în cazul în care Hidişan îl va convinge pe Mircea Rednic“, a spus preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.

Pandurii caută atacanţi pe DVD

Cum atacanţii vizaţi de Pandurii, Axente şi Batin, au şanse mici de a ajunge sub comanda lui Grigoraş, oficialii gorjeni testează piaţa externă, în special Africa şi America de Sud, chiar dacă tehnicianul nu agreează prea tare „importurile“ de fotbalişti. „Suntem într-o perioadă în care analizăm foarte multe mail-uri şi DVD-uri în care ne sunt propuşi de impresari foarte mulţi jucători. Membrii staff-ului nostru urmăresc aceste DVD-uri sau link-uri cu filmuleţe de prezentare pentru a vedea dacă este cineva care merită să fie chemat la probe în cantonamentul din Austria. Sunt jucători din Africa şi America de Sud, dar nu se poate spune nimic acum, suntem doar în perioada de studiu. Maximum doi dintre aceştia vor fi chemaţi în cantonamentul nostru pentru a susţine probe, dar, probabil, vor mai fi şi alţi impresari în zonă care vor dori să le vedem, pentru o zi sau două, jucătorii“, a mai spus Pârvulescu.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS