13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPetre Grigoraş îşi testează fiul

Petre Grigoraş îşi testează fiul

Oficialii pandurilor au pus ochii pe atacantul Alexandru Grigoraş, 21 de ani, de la Callatis Mangalia, liber de contract, însă au avut probleme cu tehnicianul Petre Grigoraş, care s-a opus iniţial transferului. Până la urmă, Grigoraş senior a acceptat să-i dea o şansă fiului său de a face pasul spre Liga I. „Mi-a făcut o surpriză Pârvulescu. El s-a interesat de el. Îi va fi mult mai greu decât celorlalţi pentru că am pretenţii mari de la el. Dacă va reuşi, cu atât mai mare va fi meritul lui, dar nu-i voi face nici o concesie. Dacă după primul cantonament consider că nu face faţă, nu va rămâne.
Acesta sunt eu şi nu mă pot schimba. Pentru mine nu e nici un fel de presiune, pentru el este o presiune în plus, într-adevăr. Ştie asta şi vrea să încerce“, a declarat Grigoraş. Dacă nu-şi va convinge tatăl că este o soluţie pentru atacul pandurilor, Grigoraş junior va fi împrumutat. „Nu mă dezic de la meserie şi i-am spus-o şi lui. Va fi tratat la fel ca şi ceilalţi, cu 10% mai exigent decât ei. Nu sunt primul care îşi antrenează copilul. Dacă va avea tăria să se impună, foarte bine, dacă nu, va pleca în altă parte“, a mai afirmat Grig.
Începe calvarul!

Pandurii sunt cantonaţi, începând de astăzi şi până pe 1 iulie, la Sibiu, acolo unde e programat primul stagiu de pregătire al verii. Oltenii vor susţine câte două antrenamente zilnic, prioritatea tehnicianului fiind acumulările fizice, însă nu va lipsi nici mingea din program. „O să-i aştepte un cantonament foarte greu. Câte două antrenamente zilnic, din care unul cu accent fizic. Va fi ceva special. Le-am lăsat puţină libertate în primele zile, dar de luni începe calvarul. E o perioadă foarte delicată şi îmi doresc ca toţi jucătorii să facă pregătirea. Să nu mai avem ghinionul din iarnă, când după primul cantonament am pierdut trei-patru jucători pe termen lung. Aţi văzut că am intrat destul de greu în retur. Şi-a pus amprenta lipsa de pregătire, dar cu timpul şi-au intrat în ritm. Dacă vor fi sănătoşi, vom începe campionatul bine“, a afirmat Grigoraş.

Cardoso rămâne

Deşi s-a spus că Alexandre Cardoso va părăsi gruparea gorjeană, lucrurile au luat altă întorsătură şi brazilianul va continua la Târgu Jiu, însă Petre Grigoraş cere un control medical amănunţit pentru a fi sigur că se poate baza pe fotbalist. S-au alăturat lotului şi Ousmane Viera şi Daniel Popescu, singurii absenţi motivaţi fiind Brata, operat, şi Voinea, la lot. „După câte am înţeles, Cardoso rămâne. Să vedem care este starea lui de sănătate, cât de bine s-a refăcut, o să-l vedem acum la Sibiu. O să-i facem şi un control mai amănunţit, să nu rişte o recidivă. El spune că se simte bine, dar la ce antrenamente am făcut le-ar fi trecut oricine. O să vedem dacă rezistă la Sibiu, sper să o facă“, a declarat Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII