6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLPF îl taxează pe Mititelu

LPF îl taxează pe Mititelu

Într-un comunicat postat vineri pe site-ul LPF se precizează că recursul formulat de Mititelu faţă de hotărârea Comisiei de Disciplină a fost respins, motivându-se că este „tardiv formulat“. Finanţatorul Craiovei a fost suspendat de Comisia de Disciplină (din 23 martie) pe timp de 12 luni şi amendat cu 300.000 de lei pentru jignirile aduse preşedintelului LPF, Dragomir. Reamintim că Mititelu a mai fost sancţionat de Comisia de Disciplină pe 16 februarie, cu şase luni de suspendare şi 150.000 de lei penalitate financiară, tot pentru declaraţiile făcute la adresa conducerii LPF. De asemenea, Comisia de Recurs a respins ca nefondat recursul Universităţii Craiova la decizia Comisiei de Disciplină în cazul contestaţiei depuse de craioveni privind condiţiile neregulamentare de desfăşurare a partidei cu Rapid.
Tot vineri, Comisia de Disciplină a LPF l-a sancţionat pe finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, cu doi ani de suspendare şi 600.000 de lei penalitate financiară pentru declaraţiile defăimătoare la adresa preşedintelui Dumitru Dragomir!
Membrii Comisiei au judecat cazul în baza unei sesizări a Ligii Profesioniste de Fotbal ca urmare a declaraţiilor făcute la un post de televiziune în care Adrian Mititelu susţinea că Dumitru Dragomir promovează un sistem de parti pris-uri şi nepotism, informează, pentru Mediafax, surse din cadrul LPF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII