14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAlro, obligată să câştige cu Sibiul

Alro, obligată să câştige cu Sibiul

Semieşecul de la Turda, cu Arieşul, de săptămâna trecută nu i-a demoralizat pe jucătorii de la Alro Slatina, care consideră că şansele de a prinde unul din cele două locuri care duc în Liga I nu s-au risipit, dar pentru ca visul să poată continua elevii lui Corneliu Papură sunt obligaţi să câştige confruntarea de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Voinţa Sibiu.
„Nu e un campionat compromis absolut deloc, mai sunt jocuri de disputat şi încercăm să câştigăm fiecare meci. Obiectivul e acela de a face o echipă competitivă, dacă vom reuşi promovarea în acest an va fi foarte bine. Dacă nu, vom încerca în sezonul viitor“, afirma Corneliu Papură după remiza „albă“ cu Arieşul. „Atât timp cât matematic se poate, noi sperăm. Voinţa Sibiu este o echipă foarte bine organizată din punct de vedere tactic, dar noi trebuie să câştigăm“, a spus portarul aluminiştilor, Andrei Marinescu. Din nefericire, Corneliu Papură nu va putea conta pe serviciile lui Vodiţă (suspendat).
De partea cealaltă, antrenorul Sibiului, Alexandru Pelici, a spus că Voinţa şi-a propus, ca la fiecare joc, să obţină maximum de puncte din confruntarea de pe stadionul „1 Mai“. „Va fi un meci disputat, între două echipe nou-promovate, care au făcut un sezon surprinzător de bun şi care păstrează şanse reale de promovare. Cunoaştem valoarea adversarului, au şi un antrenor bun, Corneliu Papură, pe care eu îl respect, dar îmi doresc să le stricăm planurile şi să contabilizăm cele trei puncte. Avem doi jucători pe care, din păcate, nu vom putea conta până la finalul campionatului, pe Buican şi pe Burlacu. Sper să facem un meci bun“, a punctat Alexandru Pelici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU