22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportReghe: Meciul cu Braşovul e o adevărată finală

Reghe: Meciul cu Braşovul e o adevărată finală

După umilinţa cu „U“ Cluj, antrenorul Ştiinţei a dat vina pe lipsa de concentrare şi pe oboseală şi a admis că meciul de duminică, împotriva „stegarilor“, poate fi decisiv pentru salvarea de la retrogradare

Universitatea Craiova s-a întors cu mâna goală de la Mediaş. „U“ Cluj i-a administrat un sec 3-0, iar echipa din Bănie a dat înapoi ce luase cu Piţurcă în tur. Antrenorul de astăzi al juveţilor a recunoscut că nu putea spera nici măcar la un punct după prestaţia jalnică din Ardeal. „Universitatea Cluj a fost mult mai bună decât noi din toate punctele de vedere. Nu ştiu de ce nu am reuşit să ne concentrăm. Eu le-am spus jucătorilor ce îmi doresc de la acest meci, mă aşteptam să învingem. Sper ca duminică să jucăm altceva, meciul cu Braşovul e pentru noi ca o adevărată finală. Mai sunt şanse să ne salvăm, dar această echipă are nevoie şi de răbdare. Cred că mai e vorba şi de oboseală şi că nu am făcut faţă tensiunii acestui meci“, a spus Reghe după partidă. De cealaltă parte, Ionuţ Badea, antrenorul „şepcilor roşii“, se bucura că a reuşit să refacă moralul echipei sale pe seama alb-albaştrilor: „A fost o partidă extrem de importantă, mai ales că Universitatea Craiova venea după două rezultate foarte bune. Mă bucur şi de joc, şi de rezultat, jucătorii au făcut o partidă de excepţie. Asta arată că există o bază pentru viitor“.

Mititelu: Nu retrogradăm!

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, rămâne optimist în privinţa salvării de la retrogradare şi trimite în continuare săgeţi către Victor Piţurcă. Nu-l iartă însă nici pe Laurenţiu Reghecampf, căruia i-a reproşat că a alcătuit prost echipa. „Ne-a bătut o echipă foarte bună. Dacă dădeam noi gol sau dacă egalam, scorul era altul. Înfrângerea este fără drept de apel, nu mai trebuie să discutăm despre ea. Dacă reuşim să câştigăm cele patru meciuri de acasă, sută la sută suntem salvaţi. Bistriţa are un program greu, la fel şi Braşovul. Problema e jocul. Echipa a început bine, dar Reghe a mizat pe doi jucători pe care nu trebuia. Sper că s-a convins că am dreptate. Noi nu retrogradăm, o să vedeţi că o să ne salvăm. Dacă batem Braşovul acasă, ne salvăm. E mai important meciul decât cel cu Dinamo. Sper să-i «dovedim» pe cei de la Braşov. Eu sunt responsabilul principal pentru tot ce s-a întâmplat. Nu trebuia să îl aduc pe Piţurcă, să decidă el totul în club“, a spus Mititelu la Sport.ro.

Piţurcă: Mititelu
şi-a făcut rău singur

Fostul manager al Universităţii, Victor Piţurcă, spune că patronul Mititelu este cel care a creat haosul de la Craiova şi aduce ca argument plecarea în plin campionat a lui Mihai Costea la Steaua. „Din punctul meu de vedere, viitorul Universităţii nu este unul bun. Poate patronul îşi va reveni din punct de vedere financiar şi atunci va vedea ce va face. Eu am spus că Universitatea este un brand şi nu va muri. În momentul ăsta, Ştiinţa poate ajunge în situaţia celor de la UTA. Sigur, unii spun că e vina lui Piţurcă pentru faptul că au plecat jucătorii, dar nu este vorba despre asta. Mititelu şi-a făcut rău singur. Faptul că Mihai Costea se antrenează cu Steaua denotă haosul care este acolo. Aşa cum zice şi Mititelu, Mihai este un jucător foarte bun, dar cine i-a dat drumul?“, a comentat „Piţi“ la GSP TV. Acesta a anunţat că nu se va mulţumi cu şapte milioane de euro despăgubiri de la Mititelu pentru că l-a dat afară, ci va face recurs la TAS, pentru a primi 12 milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII